Active Beauty
Viva Magenta – ovako nosimo trendovsku boju 2023.

Pink power!

Viva Magenta – ovako nosimo trendovsku boju 2023.

Institut za boje Pantone se oglasio, cijeli svijet prati vodič za ružičaste trendove: Viva Magenta predstavlja snagu, hrabrost i optimizam - tri predivna atributa kojih se sada ne želimo odreći niti u našoj rutini šminkanja. Umjesto eksperimenata s jarkim bojama sada se kod korištenja trendovske boje 2023. u svakom slučaju fokusiramo na ciljane naglaske.

Inspiracija iz prirode

U prvom trenutku nitko ne bi niti pomislio da je za nastanak jarkog tona boja upravo poslužila priroda kao najveća inspiracija. No ljubičasto-crveni shade potječe izvorno od insekta - točnije od košenilske uši. Od ženki je već prije stotina godina dobiveno prirodno i svjetleće bojilo karmin. U modernoj interpretaciji, trendovska boja godine proizlazi iz kombinacije karminsko-crvene i plave boje: Viva Magenta.

Ovako se ova trendovska boja 2023. oblikuje u svakodnevici

Za usne

Privlači poglede i umjetnik je prilagodbe u jednom: ruž za usne u trendovskoj nijansi Viva Magenta već će se sam od sebe pobrinuti za wow trenutke. Ova trendovska boja 2023. je međutim i tako koncipirana da odgovara i svijetlim i tamnim tipovima kože. Za dodatni volumen usana obrubite vanjske rubove s olovkom za usne usklađenom u boji. Kod ostatka šminke bi se pak trebalo držati prirodnosti.

Svježi ten

Decentno, ali ipak upadljivo: rumenilo u trendovskom tonu bobičastog voća odmah će osvježiti lice bez stavljanja previše fokusa na šminku. Najbolje su uostalom prikladni gelasti proizvodi koji se mogu lako nanijeti i koži daju prirodni sjaj.

Berry šminka za oči

Jarki naglasci na kapcima postižu se kombinacijom sjenila i olovke za oči u ružičastim nijansama. Zelene i smeđe oči posebno imaju koristi od šarenog ansambla jer ih to čini još sjajnijima.
Ako netko prednost daje povučenijem looku, umjesto toga će naglasiti gornji i/ili donji unutarnji kut oka i iscrtat će ga olovkom ili tušem za oči. Osim toga je lijepo: ružičaste točkice umjesto klasične crte na kapku.

Umjetnost za nokte s bojom Viva Magenta

Svejedno nanosi li se na deset noktiju ili se lakiraju samo pojedinačni nokti, francuska manikura ili otkačena umjetnost za nokte - najjednostavnija i najučinkovitija varijanta za integriranje trendovske Pantone boje u svakodnevicu je svježi lak za prste na rukama i nogama. A ako netko voli sklad, koristit će kombinaciju različitih ružičastih tonova. Pomalo zaigrano i divlje je s varijantom color blocking.

Naglasci za kosu

Na kraju još ružičasti savjet za one koji vole eksperimentirati: s privremenom bojom kose mogu se u kosi prema raspoloženju postići decentne pastelne nijanse, ali i jarki ružičasti naglasci. Upravo sada kada nam se bliži ljeto, šareni pramenovi dat će osjećaj lakoće i festivala.

Pomoću ovih proizvoda nanosite šminku u trendovskoj boji 2023.

Moć prekrivanja za usne

„Rouge Velvet Ink tekući ruž – 07 Fushia Cha Cha“ marke BOURJOIS PARIS

Kupi u dm online shopu

Dugotrajna radost boje

„8h matte comfort Lipliner 05 Pink Blush“ marke essence cosmetics

Kupi u dm online shopu

XL volumen za oči

„Falsies Lash Lift maskara – 01 Black“ marke Maybelline New York

Kupi u dm online shopu