Active Beauty
Kako kreirati prirodni look i održati ljetni sjaj – još dugo!

Kako kreirati prirodni look i održati ljetni sjaj – još dugo!

Želiš učiniti više za okoliš, a ne znaš otkud početi? Možda je upravo odabir kozmetike dobro rješenje za prvi korak. I to kozmetike, u čijoj se proizvodnji, razmatra utjecaj na okoliš. Ne koriste se mineralna ulja, sintetički mirisi, bojila, ni konzervansi.

Sve to (i još više) donosi dm-ova robna marka alverde u novoj liniji alverde Professional. Riječ je o liniji s vitaminom E koja kombinira prirodne sastojke poput ulja jojobe, a sadrži sve proizvode za savršenu bazu: podlogu, konturiranje i rumenilo. Dobra je vijest što se proizvodi potpuno prilagođavaju koži i tako omogućuju jedinstven izgled.

Prilagodi podlogu tonu svoje kože

Ako si se nedavno vratila s mora, pretpostavka je da je tvoja koža još uvijek osunčana i barem za nijansu tamnija no inače. Uz nekoliko kapi visoko pigmentiranog alverde Professional Mix your Make-up možeš lako dobiti podlogu koja će dobro odgovarati tvom trenutnom tenu. Dovoljno je izmiješati kapi s puderom ili kremom za dnevnu njegu – sve prema tvojoj želji.

Podloga za svjež i ujednačen ten – uz ljetni sjaj

Linija Professional sadrži i podlogu koja će tvom tenu dati svjež, prozračan i ujednačen izgled. Zahvaljujući čepiću, moguće ju je lako dozirati i rasporediti po koži. Ekstrakt breskve, ulje jojobe i vitamin E njeguju kožu, a fine, svjetleće reflektirajuće čestice koži daju nježan, ljetni sjaj.

Zarumeni se uz mirise manga i ekstrakt magnolije

Rumenilo Professional Striped Foundation prilagođava se tvojoj koži. Obojena i bezbojna formulacija spaja se prilikom nanošenja na kožu i oblikuje gladak, ujednačeni ten. Dobra je stvar što je ovo rumenilo ujedno i highlighter kojem se stupanj presijavanja lako može prilagođavati.

Na kraju – konturiranje i naglašavanje

Želiš li staviti jedan dio lica u središte pozornosti – tu je paleta alverde Professional Contouring Kit & Strobing Glow. Kremaste boje lako se miješaju, dok će ulje jojobe i ekstrakti bobičastog voća usput nahraniti kožu.