Active Beauty
Ovako će Vaš ruž za usne ostati otporan na poljupce: 5 savjeta

S ovim savjetima omiljena boja zasigurno ostaje otporna na poljupce!

Ovako će Vaš ruž za usne ostati otporan na poljupce: 5 savjeta

Osjećati se samopouzdano i lijepo u samo nekoliko sekundi? S našim omiljenim ružem za usne to je moguće u tren oka! Kako bi ruž za usne i u vrijeme koronavirusa unatoč maski ostao otporan na poljupce, ovdje dajemo 5 najboljih savjeta za veću izdržljivost.

Nositi ruž unatoč maski? Ma naravno! Čak i kada nam koronavirus mnogo toga uskraćuje: Ne želimo se odreći svog najomiljenijeg alata za ljepotu i njegovog učinka! U konačnici, mnogobrojne studije potvrđuju da već dugo potajice znamo: Crvena usta za ljubljenje ne samo da izgledaju divno, već nam daju i samopouzdanje, signaliziraju snagu i neovisnost. U korona vrijeme postoji samo jedan izazov: Svatko tko svakodnevno nosi masku, mora (osim često s nečistom kožom) računati i s time da će se podloga i ruž tijekom dana obrisati.

No, postoje trikovi pomoću kojih najomiljeniji ruž dm-a ostaje otporan na poljupce!

Ruž za usne otporan na poljupce unatoč maski

  1. Priprema usana

I najbolji ruž treba dobru bazu. Piling za usne i njega usana pomažu u hidrataciji suhe kože i oslobađaju kožu od starih čestica kože. Načelo je slično kao kod primera za podlogu: nanošenjem pudera ruž za usne se bolje povezuje s kožom i njegova trajnost se produžava.

  1. Ovisi o proizvodu

Upravo u vremenima kao što su ova, dugotrajni ruževi za usne dolaze kao naručeni. Njihova specijalna formula zadržava se poput bombe na usnama – čak i ako se povremeno trlja o masku. Dodatna prednost: Neki dugotrajni proizvodi imaju čak integriranu olovku za njegu. Ta kombinacija ne garantira samo intenzivno dugotrajnu boju, već nježnu kožu usana štiti povrh svega još od isušivanja.

  1. Olovka za usne umjesto ruža za usne

Korištenje olovke za usne je izvrstan trik ako svoju omiljenu boju ruža za usne iznimno ne možete pronaći u širokoj paleti proizvoda dugotrajnih verzija. Svoju olovku za usne nanesite na cijele usne umjesto da ocrtavate samo rubove usana. Zbog velikog udjela voska olovke za usne se gotovo uopće ne razmazuju – usne otporne na poljupce su zagarantirane!

  1. Fiksiranje: Puder za setiranje i sprej za setiranje

Ono što općenito vrijedi za podlogu i korektor, vrijedi i za bilo koju boju na usnama: Preko našminkanih usana pažljivo kistom nanijeti proziran dugotrajni puder ili poprskati sprej za fiksiranje kako bi se produžilo trajanje.

  1. Touch-up proizvodi i malo ogledalo

Ako se na maski ipak zadrži nešto više proizvoda, preporuča se sa sobom uvijek ponijeti potrebne proizvode i eventualno ih osvježiti. Izvrsni dugotrajni ruževi za usne dm-a ponovno se nanose brzo i bez mnogo truda. Ako netko želi ići korak dalje, može pomoću korektora povući konture oko usana – i gotova su savršena usta za poljubac!