Active Beauty
Make up za tulume: ove zime volimo otkačeno

Party Crasher

Make up za tulume: ove zime volimo otkačeno

Vani je užasno hladno, no na tulumu s našim najboljim prijateljicama srca su uzavrela, a oči sjaje. To želimo naglasiti s našim make upom, stoga dajemo otkačene kombinacije za naša dva različita make upa za tulume i zanimljive stilske suprotnosti činimo nosivima. Ovdje možete pronaći step by step upute za dva posebna looka.

1. Make up look za tulume: crvena nasuprot ružičaste

Inače se ne slažu: jarkocrvene, mat usne i uz to nježno, ružičasto svjetlucavo sjenilo – s ovom neobičnom kombinacijom privlačit ćete na sebe sve poglede jer je za make up za tulume sve dozvoljeno! I najbolje je što se ovaj look može vrlo jednostavno našminkati.
  • Make up neka bude decentan i ne koristite upadljive highlightere i snažni bronzer, već radije malo kompaktnog pudera. Uz mat podlogu crveni i ružičasti naglasci kasnije dolaze više do izražaja.
  • Kada je baza gotova, pomoću finog kista nanesite nježno svjetlucavo ružičasto sjenilo na pokretni kapak i uz donju liniju trepavica. Nakon toga ga zasjenite s mat, neutralnim ružičastim tonom prema van. Kako biste pojačali ovaj efekt, ne koristite olovku za oči, već dubokocrne trepavice.
  • Sada je trenutak za zanimljivu stilsku suprotnost: svoje usne naglasite s jarkocrvenim, mat ružem za usne. Sada još stavite senzualni parfem i već ste spremni za tulum!

2. Make up look za tulume: disco glam

Kao make up za tulume nosi se svjetlucavo sjenilo s metalik česticama uz ekstra duge trepavice iz sedamdesetih. A usne? Decentne u boji ružinog drveta. Najbolja mogućnost da se sjaj Vaših očiju natječe s blagdanskim lampicama.
  • I kod ovog looka najbolje je koristiti neupadljivu podlogu. Za razliku od prve varijante, ovaj make up ne mora biti u potpunosti tako mat. Svoj tekući puder nanesite pomoću spužvice i ne koristite previše pudera tako da prirodni sjaj na Vašoj koži ostane sačuvan.
  • Za make up na očima prvo nanesite primer za sjenilo na svoje kapke kako bi sjenilo sa šljokicama kasnije bolje držalo. Svoj pokretni kapak našminkajte sa srebrnim svjetlucavim sjenilom. Povucite slobodno malo boje u unutarnji kut očiju - pogled će djelovati budnije i sjajnije. Za decentni holo efekt možete na kraju prstima preko srebrnog sjenila natapkati lagano brončano šljokičasto sjenilo. To će dati rafiniranu igru boja na Vašim kapcima. Sada još nanesite maskaru i Vaš dramatičan izgled očiju je gotov.
  • A kako biste bili u prvom planu, za usne koristite sjajilo u boji ružinog drveta. A za one koji svom nastupu žele dati još više sjaja, mogu nanijeti lak za nokte sa šljokicama i podići ga sa šljokičastim nadlakom.
 

Savjeti za proizvode 

S ovim proizvodima će u tren oka uspjeti glamurozni make up.

Za ekstremnu dužinu i volumen

„Lash Sensational Sky High Mascara” marke Maybelline New York

Kupi sada u dm online shopu

 

Svjetlucava tekstura i visokopigmentirana boja

„Art Couleurs sjenilo – br. 350 Frosted Bronze“ marke Catrice

Kupi sada u dm online shopu

 

Jača i njeguje nokat

„Lak za nokte Easy & Speedy – br. 130!“ marke trend !t up

Kupi sada u dm online shopu