Active Beauty
Trudna sam! Osam ideja kako da se to objavi drugačije

Podijeliti radost

Trudna sam! Osam ideja kako da se to objavi drugačije

Sasvim jednostavno reći „Ja sam trudna!“ je lijepo. Ali ako ste u potrazi za otkačenim načinima kako da svojim najdražima ispričate za trudnoću, ovdje možete pronaći osam ideja.
Ovih osam originalnih ideja sigurno će u očima Vaših ljubavi izmamiti suze.

1. Lista pjesama za bebe

Često imate ulogu DJ-a? Za taj povod pripremite listu pjesama posebne vrste i napunite je pjesmama u kojima se vrlo često spominje riječ baby“. Na youTubeu ili Spotifyu možete pronaći brojne opcije, kao na primjer „… Baby One More Time“ Britney Spears, „Baby“ Justina Biebera ili „Hey! Baby“ Brucea Channela i mnoge druge. Prije ili kasnije će druga strana shvatiti što se krije iza grma ili, bolje rečeno, u trbuhu.

2. Pogađanje zagonetke

U Vašoj obitelji i među prijateljima često se priređuju večeri za igre i pogađaju se zagonetke? To Vam može pomoći u objavi Vaše trudnoće: Igrajte na primjer „Vješala“ s rečenicom „Trudna sam“, ili ugradite pojmove poput „trudna“, „baby“ itd. u sljedećoj rundi aktivnosti. Križaljka je primjerice izvrsna za buduće bake i djedove. Vaša kreativnost pritom nema granica i ta večer će Vam sigurno još dugo ostati u sjećanju.

3. Koristite insidere

Ovaj savjet je prije svega prikladan za buduće bake i djedove. Je li Vam Vaša majka ispričala anegdote iz svoje vlastite trudnoće? Na primjer koje želje ili trudničke simptome je imala? Sigurno se Vaši roditelji još dobro toga sjećaju. Pri sljedećoj posjeti Vašim roditeljima s užitkom grickajte omiljenu trudničku hranu Vaše mame i naglasite da se u skorašnje vrijeme nećete toga moći dovoljno najesti. Pritom gledajte svoje roditelje jer će uskoro postati svjesni da će postati bake i djedovi.

4. Pizza iznenađenje

Onima koji vole pizzu svidjet će se i ova objava trudnoće: Naručite pizzu ili je još bolje sami preuzmite, a na unutarnjoj strani kartona za pizzu napišite radosnu vijest. To će biti najbolja pizza koju su vaše drage osobe ikad jele.

5. Prvi uvidi

Ako već imate prvu ultrazvučnu sliku, nju možete ubaciti u objavu svoje trudnoće: Sastanite se s prijateljicom na kavi i recite joj da joj želite pokazati nekoliko fotografija i da Vam treba reći koja joj je prva asocijacija na njih. Zatim joj pokažite nekoliko slučajno odabranih fotografija i na kraju sliku ultrazvučnu snimku - prijateljica neće moći sakriti iznenađenje.

6. Sat slikanja

Ovu ideju možete izvrsno provesti kako biste svom partneru objavili da će postati tata. Nagovorite ga da s Vama igra igru. Ona funkcionira na sljedeći način: Vaš partner drži list papira uz zid, a Vi jedan list papira na njegovim leđima. Nacrtajte jednostavnu sliku na papir i pritom pritišćite nešto jače tako da Vaš partner na svojim leđima osjeti olovku. On mora pokušati nacrtati cijelu sliku na svom listu papira. Prvo naslikajte slučajnu sliku, poput stabla, a kao drugu bebu ili trudnicu. O rezultatima ćete se zasigurno još dugo smijati, a Vaša umjetnička djela Vas podsjećati uvijek na taj dan.

7. Termin za tebe

Ako Vaš partner, Vaša braća ili Vaši roditelji koriste analogni kalendar, možete potajno u kalendaru označiti izračunati datum rođenja i uz to napisati „Postat ćeš otac/ teta, djed/ ...!“. Ako ne želite propustiti taj trenutak radosti, recite drugoj strani zbog alibija da ona ili on trebaju u kalendar unijeti jedan termin u dotičnom mjesecu. Ups, i tu već nešto stoji ...

8. Oglas za posao

Ovaj savjet je dobar za prijatelje ili braću. Sastavite oglas za posao dadilje ili babysittera i pošaljite ga e-mailom ili ga ispišite i osobno ga predajte. Pravilno oglasite posao i ne zaboravite zamoliti svoje drage ljude da sastave uvjerljivu zamolbu. Sigurno će biti vrlo mnogo kandidatkinja i kandidata. Dobro je da ne možete imati dovoljno pomagača.