Active Beauty
Osvježiti boju kose: Ovi proizvodi su savršeni

Colorboost

Osvježiti boju kose: Ovi proizvodi su savršeni

Plava ima žute nijanse, bakrena gubi sjaj, a smeđa izgleda beživotno. Osvježavanje boje kose, da li je to tako jednostavno? Stručnjakinja otkriva savjete i trikove.

Oplemenjivanje boje glossingom

Osvježavanje boje kose glossingom? Da, molim! Plava kosa često dobiva neuglednu narančastu ili žutu nijansu. Glossing je neutralizira i rezultat je lijepa, hladna plava nijansa. Ali ne profitiraju samo osobe plave kose od korištenja glossinga u frizerskom salonu. „Glossing traje do dvanaest pranja i osigurava bogat odsjaj boje čak i kod bakrenih, crvenih i smeđih tonova“, objašnjava Susanne Forobosko, trenerica kvaliteta za dm frizerke i frizere.

S ovim proizvodima ćete pojačati boju kosu kod kuće

Naravno, boju kose možete osvježiti i kod kuće. To je lako učiniti s pigmentiranim regeneratorima, maskama, color wash šamponima ili šamponima u boji. Forobosko naglašava da kod ovih proizvoda uvijek treba paziti na odabir boje i koristiti isključivo proizvode koji su ekskluzivni za frizere. U suprotnom može doći do neželjenih rezultata boje. Kod kuće također možete učiniti nešto protiv neželjene žute nijanse. Tu na scenu stupa silver šampon. „Čak i prirodno bijela kosa dobiva visoki sjaj“, kaže Forobosko.

Za optimalan rezultat boje stručnjakinja za boju kose savjetuje izmjenjivanje pranja boje šamponom u boji i silver šamponom te kombiniranje silver šampona sa šamponom za intenzivnu njegu.

Balea Professional Silberglanz krema 

- za sijedu i izbijeljenu kosu


 

L'Oréal Paris Casting Creme Gloss 

- boja za kosu – 415 leed Brown