Active Beauty
Frizure za spoj: jednostavne i zaigrane!

U stranu!

Frizure za spoj: jednostavne i zaigrane!

Naravno da na prvom spoju želimo pokazati svoju najbolju stranu. Možda se sjećate kompliciranih uputa za frizure za spoj koji Vas tjeraju u očaj neposredno prije spoja. Srećom, više se ne moramo baviti složenim frizurama s pletenicama jer su sada u modi frizure za spojeve koje će uspjeti i početnicima.

Frizure za spoj: radije opušteno umjesto zategnuto

Ionako već previše brinemo o prvom spoju, pa stoga donosimo dobre vijesti. Temi o frizuri za prvi spoj od sada ćemo pristupiti sasvim opušteno, jer u trendu je voluminozna razbarušena kosa. Ideja iza ovoga je da se radije usredotočimo na odjeću i šminku te da svoju kosu nosimo prirodno i razigrano. Frizura bi trebala zračiti lakoćom i bezbrižnim stavom prema životu.
Za one koji se ne žele potpuno odreći oblikovanja, imamo dvije frizure za volumen uz koje kosa izgleda zdravo i snažno, a da pritom ne djeluje kao staromodne fen-frizure iz 80-ih.

Voluminozni razdjeljak na strani kao frizura za spoj

Još uvijek se predobro sjećamo dubokog razdjeljka na strani iz naše faze gdje su bočni dijelovi slijepljeni ravno u lice. Srećom, moderne frizure s razdjeljkom na strani nemaju ništa zajedničko s ovim jer se ovdje sve vrti oko volumena.
Za ovu frizuru, razdjeljak se povuče na stranu, dopuštajući kosi da se opušteno vrti oko lica i da ga čini otvorenim i pristupačnim. A najbolje je što se ova frizura može jako lako napraviti.

Ovako krenite:
  1. Operite kosu šamponom za volumen.
  2. Suhu kosu raščešljajte četkom i osušite fenom. Za dodatni volumen utrljajte suhi šampon u korijen kose.
  3. Češljem napravite razdjeljak sa strane i kosu opušteno zabacite na drugu stranu. Ako time još niste dobili dovoljno volumena, korijen se može malo natapirati. Pazite da ne pretjerate – ipak bi trebalo izgledati prirodno!
  4. Na kraju sve učvrstite s malo laka za kosu i Vaša frizura za spoj je spremna.
  5. Činjenica da je razdjeljak na sredini u modi posljednjih godina zapravo nam ide u prilog kod stiliziranja razdjeljka sa strane. Budući da je korijen kose naviknut na središnji razdjeljak, okretanjem na stranu izgledaju posebno voluminozno. Ako već dugo imate razdjeljak na jednoj strani, pokušajte prebaciti kosu na drugu stranu za dodatni volumen.

Isfenirana kosa kao frizura za spoj

„Volumen“ je čarobna riječ i za ovu modernu fen frizuru. Ipak, razlikuje se od prve frizure jer se obično nosi s razdjeljkom na sredini. Osim toga, ova frizura izgleda nešto glamuroznije i otmjenije zbog blago naznačenih kovrča. Isfenirana kosa u tren oka nam dočara atmosferu crvenog tepiha.

Ovako krenite:
  1. I kod ove frizure preporučljivo je kosu oprati šamponom za volumen, a zatim je lagano osušiti fenom.
  2. Postoji nekoliko opcija za sljedeći korak. Osušite kosu do kraja fenom i okruglom četkom, radeći pramen po pramen od korijena prema vrhovima i lagano uvrćući vrhove ili koristite četku s vrućim zrakom koja kombinira fen i okruglu četku u jednom alatu. Ovdje je postupak vrlo sličan. Alternativno, ako imate više vremena, možete koristiti i spužvaste uvijače za kosu. Ali pazite da koristite veće uvijače kako biste kasnije izbjegli sitne anđeoske kovrče.
  3. Nakon oblikovanja frizuru učvrstite lakom za kosu.
Ova frizura za spoj izgleda posebno glamurozno sa šiškama koje uokviruju lice. Međutim, ako imate duže ravne šiške na čelu, trebali biste se pobrinuti i za njihovo pravilno oblikovanje. Uvrnite šiške na čelu u smjeru čela pomoću okrugle četke ili spužvastog uvijača i fenirajte ih si praktički u lice. Čak i ako Vam se to na prvu može činiti čudno, Vaše šiške savršeno uokviruju Vaše lice i ne upadaju u oči.

Ne opterećujte se previše pri odabiru frizure za spoj! Odjeću, frizuru i šminku odaberite prema tome kako se osjećate. Jer ako se sami osjećate lijepo, zračite tako i prema vanjskom svijetu. Vaš sugovornik će sigurno više pažnje posvetiti Vašem načinu zračenja nego li frizuri.


Uz ove proizvode iz dm-a frizure će zajamčeno biti postojane:

S dvostrukom ionizacijskom funkcijom

„THERMAcare Pro 2300 sušilo za kosu“ marke REMINGTON

Kupi sada u dm online shopu

Pruža volumen i teksturu

„Professional Carbon češalj za tapiranje“ marke ebelin


Kupi sada u dm online shopu

Za kovrče i ravnanje

„Okrugla četka s mješovitim čekinjama“ marke ebelin

Kupi sada u dm online shopu