Active Beauty
Najpopularniji stilovi za njega: muške frizure za 2024.

Reportaža o trendu

Najpopularniji stilovi za njega: muške frizure za 2024.

Helmut Maier, trener za upravljanje kvalitetom u dm-ovu friseurstudiju, prezentira cool i opuštene muške frizure iz inspirativne kolekcije za 2024.

Dodatno potražite savjete za styling od profesionalnog stručnjaka za frizure!

Muške frizure: unisex stil u surferskom looku

Look je savršen za mladiće i muškarce s dužom kosom ili, pak, one koji puštaju kosu. „Nježno ošišane konture i duži vrhovi donose mek, prirodan rezultat. Tanki, svjetliji pramenovi unose još življi efekt“, pojašnjava Maier. „Ovaj je korak među pripadnicima generacije TikTok-a sasvim popularan.“ Stil surferske frizure može biti jako prirodan, voluminozan i razigran ili može imati i efekt mokre kose koji se postiže gelom za kosu.

Savjeti kada sami radite frizuru: ako želite da vaša kosa izgleda kao da ste na plaži, stilizirajte je dok još nije potpuno suha pa je naknadno osušite do kraja.

Klasičan muškarac – muška frizura koja se jednostavno njeguje

Stil klasične muške frizure iz 2024. dolazi u različitim varijantama. Frizura (kao na slici) može imati duže, mekše konture s obzirom na to da među muškarcima raste trend ponovnog puštanja kose. „No može biti i kraća i stroža,“ ističe Maier. „Boja je posebna: tehnika oplemenjivanja sijede kose optimizira prirodnu sijedu i stvara popularni efekt "sol i papar", za što koristimo prirodnu boju kose 'Dove Grey'."

Savjet za više volumena: proizvode za styling nanesite na kosu dok je još mokra, a potom je isfenirajte.