Active Beauty
Prirodna kozmetika – ljepota u skladu s prirodom

Dobre stare navike ne treba mijenjati! A jedna dobra, i jako stara je prirodna kozmetika.

Prirodna kozmetika – ljepota u skladu s prirodom

Dobre stare navike ne treba mijenjati! A jedna dobra, i jako stara, već tisućama godina je prirodna kozmetika. Još od davnina znamo kako su žene svoju kožu i kosu njegovale biljnim esencijama, uljima i mlijekom, a i sama Kleopatra, koja je simbol njegovane fatalne žene, dobro je znala kako iskoristiti prirodu u svoju korist.

Posljednjih godina ljudi su osvijestili potrebu da paze na sve što će unijeti u svoje tijelo, neovisno bilo putem hrane ili pića, zašto bi onda koža ili kosa imale drugačiji tretman? Njegujući preparati načinjeni od najkvalitetnijih sastojaka iz ekološkog uzgoja toliko su prirodni da je vaša nova krema gotovo jestiva pa zato možemo sa sigurnošću tvrditi kako je BIO kozmetika doslovno hrana za vašu kožu.

Kvaliteta prirodne kozmetike u najvećoj mjeri ovisi o kvaliteti sastojaka od kojih je načinjena, a dm-ova marka alverde nositeljica je oznake Vegan i certifikata NaTrue, stoga možete biti bez brige, oni vam garantiraju kako u njenoj proizvodnji nisu korišteni sastojci životinjskog podrijetla niti je testirana na njima i, što je najvažnije, da je načinjena od najkvalitetnijih prirodnih sirovina iz BIO uzgoja u kojem nisu korišteni pesticidi i konvencionalna gnojiva, kao ni ostale za prirodu štetne tvari.

Samo popričajte s vašom bakom, ona će vam sigurno dati najbolje argumente zašto prijeći na prirodno. Sve te priče o umivanju u ružinim laticama, kupkama s kozjim mlijekom, pilinzima od šećera i meda, maskama od voća i povrća iz vlastitog vrta, krastavcima ispod očiju natjeraju vas na razmišljanje. U to doba bilo je puno manje alergijskih reakcija na koži, manje akni, mitesera, suhe kože oko nosa… A zašto? Nije bilo dodataka koji mogu dati samo brzi i tek prividni efekt promjene.

Snaga prirode je sve što vam treba kako bi vaše koža i kosa dobile onaj neodoljivi sjaj, a vi povratili samopouzdanje! Jer nema boljeg osjećaja od lijepe i njegovane kože. A taj čarobni pečat zdravlja ćete primijetiti već nakon nepuna tri mjeseca od prelaska na BIO kozmetiku, no za potpunu detoksikaciju i oporavak od stresa i izloženosti nepovoljnim utjecajima morat će proći i do godine dana. Zato krenite odmah i odaberite najbolje iz prirode za vašu kožu i kosu. Volite prirodno! Volite prirodu!