Active Beauty
Ovdje donosimo najbolje božićne poklone za žene!

Najbolje ideje za božićne poklone za žene - romantični, klasični, mali, ekskluzivni.

Ovdje donosimo najbolje božićne poklone za žene!

Dragi muškarci, možete prestati s traženjem: Zaista nije lako pronaći stvarno dobre božićne poklone za žene. Ali mi ćemo Vam rado pomoći – sa savjetima za romantične poklone, male darove ili one vrlo ekskluzivne.

Božić sve se više približava, a Vi još nemate ideju za poklon za Vašu bolju polovicu? Za ostatak obitelji često se brzo nađe nešto, ali božićni poklon za nju na Badnjak mora biti nešto sasvim posebno, najbolje neki romantičan poklon, zar ne? I svaki put si postavljate veliko pitanje: Što žene zaista žele?

Pssst, otkrit ćemo Vam jedan trik. Najvažnije je: Uzmite si vremena i razmislite u miru koji bi to božićni poklon stvarno obradovao Vašu ženu ili curu. Što je karakteristično za nju? Čime se rado bavi? Što joj se posebno sviđa? Pred kojim izlozima uvijek zastaje? O čemu je maštala posljednjih nekoliko mjeseci? Često se u pričama Vaših najmilijih već kriju naznake za božićni poklon za nju.

Ako tome nije tako, rado ćemo Vam mi pomoći – ovim će se božićnim poklonima žene sigurno obradovati.

Samo za nju: romantični božićni pokloni za žene

S osobnim, romantičnim poklonima nikada ne možete pogriješiti. Ali treba tu malo više od samo uokvirene slike Vas dvoje – ako već fotografija, onda molimo neka bude originalna. Još bolje: nekakav lijepi komad nakita u koji ćete gravirati osobnu poruku, primjerice privjesak u obliku srca.

I da, žene se itekako vesele poklonima za njegu: Darovna kartica za wellness ili darovna kartica za neki poseban tretman ljepote lijep je znak pažnje upravo za žene koje si premalo vremena za sebe priušte. Kao što su to na primjer majke. A večera uz svijeće u luksuznom izdanju će svakoj ženi izmamiti osmijeh na lice – uz ključnu riječ: Vrijeme udvoje!

Kreativne žene razveselit će osobna umjetnička djela kao božićni poklon: Dajte napraviti ilustraciju jedne fotografije Vaše žene ili zajedničke slike. Ili: Pomoću  dizajnera personalizirajte jednom romantičnom rečenicom neku lijepu četku za kosu ili neki dobar kist za nanošenje šminke. Za nju će uvijek biti romantičan božićni poklon kada ne samo razmišljate o njoj, nego i svoju ljubav izrazite riječima!

 

Božićni pokloni za avanturističke žene

Darujte kao božićni poklon nezaboravnu zajedničku uspomenu za čitav život! Pokloni s doživljajem savršeni su za žene koje su uvijek u pokretu i iskušavaju nove stvari. Možda neki izlet tijekom vikenda na selo? Tečaj ronjenja na kupalištu? Ili tečaj lončarstva?

Ako imate posebno avanturističku ženu uz sebe, onda poklon može biti i nešto otkačeniji. Originalni pokloni s doživljajem sežu od tečajeva kuhanja kukaca preko cirkusne radionice sve do noćenja u igluima. Darovne kartice za doživljaje izvrstan su poklon u posljednjem trenutku! Ali molimo da ih s ljubavlju zapakirate (i jednog dana zaista iskoristite!).

 

Klasični pokloni: Dobro razmislite

Pokloni za nju ne moraju uvijek biti otkačeni i originalni. Klasici nikada ne izlaze iz mode! No, s nakitom, donjim rubljem, parfemom i sličnim poklonima možete i totalno promašiti. Klasične poklone obavezno promišljeno izaberite: Ako Vaša žena voli nositi lagane i svježe mirise, neće baš skakati od radosti kod teškog parfema s intenzivnim začinskim notama.

Vaša žena voli filigrani zlatni nakit? Onda ne odaberite velike komade nakita sa srebrom ili šarenim dodacima. A ako Vaša žena najradije nosi udobne gaćice i možda čak očijuka s trendom nenošenja grudnjaka, radije odustanite od poklona sa zavodljivim donjim rubljem.

Mali pokloni: Božić s dodatkom

Posebno je lijepo kada uz Vaš glavni poklon još možete izvući male, fine poklone kao iznenađenje s kojima Vaša voljena vjerojatno nije računala. Male znakove pažnje ne treba puno planirati, ne morate si čak ni previše razbijati glavu. To smo već mi učinili za Vas!

Među ovim zgodnim malim poklonima u trendovskoj boji mente je sigurno i prava sitnica za Vašu ženu. Od divnog opuštanja do ekstravagantnog stajlinga – samo izaberite jedan odgovarajući dodatak za svoju ženu. To Vas neće samo učiniti muškarcem godine, nego će u očima Vaše voljene osigurati neočekivani sjaj.

Naš savjet:

Ako ste još u potrazi za poklonima za cijelu obitelj: U dm online shopu možete jednostavno pronjuškati ideje za poklone i slatke darovne setove – te ih odmah naručiti.