Active Beauty
 Nokti Aura – Korak po korak, pokazat ćemo vam kako uspješno napraviti ovu manikuru

Sami ukrasite nokte Aura

Nokti Aura – Korak po korak, pokazat ćemo vam kako uspješno napraviti ovu manikuru

Decentnije na rubovima, svijetlije u sredini: umjetnički oslikani nokti Aura posebno će biti popularni ovog proljeća. Kako postići efekt prelijevanja boje na noktima.

Što su nokti Aura?

Ombré, ali na malo drukčiji način – kod noktiju Aura prijelaz boja ne dočarava se odozgor prema dolje kao što je to obično slučaj nego iznutra prema van. Alati ostaju isti – također se koriste spužvice za šminkanje. Mogućnosti kombinacija boja su beskrajne. Mnogi crpe inspiraciju i iz boja koje povezuju s vlastitim horoskopskim znakom. Look će biti osobito upečatljiv kada se svjetlija boja nanese izvana, a tamnija iznutra.

Njega i baza – njega noktiju kod kuće

Za lijepo njegovane ruke i nokte prvo prijeđite olovkom za uklanjanje zanoktica duž nokta i pustite da otopina djeluje oko pet minuta. Zatim jednostavno gurnite kožicu vrhom olovke prema unatrag. Važno je postupiti pažljivo kako ne biste ozlijedili ležište nokta. Nježno uklonite ostatke zanoktica sapunom za ruke. Na kraju nanesite ojačavajući temeljni premaz.

Nokti Aura – kako postići ovaj look

Pripremite ravnu spužvicu za šminkanje. Zatim svijetloljubičastim lakom za nokte naslikajte elipsu veličine vašeg nokta, a središnji dio nokta ostavite slobodan te ga ispunite crvenom bojom. Dvije boje trebale bi se lagano stopiti već na spužvi. Utapkajte spužvicu na nokat, a zatim ponovno nanesite još laka. Ponavljajte tehniku sve dok boje ne postanu neprozirne i neprimjetno se ne počnu prelijevati jedna u drugu

Clean-up i finish a lijepu manikuru

Umijeće uređivanja noktiju spužvicom podrazumijeva i poneku pogrešku. Završi li boja izvan nokta, na primjer, u ležištu nokta ili na vrhovima prstiju, može se brzo ukloniti: jednostavno umočite vatu u odstranjivač laka za nokte i pažljivo uklonite višak laka. Ovaj trik posebno dobro funkcionira kada se lak za nokte već malo osuši, ali i dalje ostane pomalo mokar. Budući da se na noktima mora osušiti više slojeva laka, najbolje je pustiti malo duže kako bi se manikura potpuno osušila. Nakon otprilike 15 minuta upotpunite dizajn gornjim slojem. Za posebne prilike: ovisno o veličini nokta, postavite dodatno dva do tri kamenčića i pričvrstite ih ljepilom za nokte. Dodajte srebrne akcente svjetlucavim lakom i tankim kistom za sjenilo.

Sjajni nokti Aura

Obožavatelji nježnog i suptilnog dizajna voljet će ovu verziju noktiju Aura. Vizualno, look se oslanja na nokte glazed donut kakve ima Hailey Bieber. Umjesto uobičajenih svijetlih boja noktiju Aura, koriste se suptilni ružičasti i tonovi nude. Koraci ostaju isti, ali kao osnovna boja bira se lak za nokte nude, dok je središnji lak mliječno-bijele boje. Boje se naravno mogu koristiti i obrnuto. Na kraju se može nanijeti nadlak sa svjetlucavim česticama koji looku daju tipičan glazirani efekt.

Ovi proizvodi iz dm-a dočaravaju savršene Aura nokte

Jača i učvršćuje nokte

„easy & Speedy lak za nokte – 235” od trend !t up

od sada dostupno u dm Online Shopu

Dugotrajan gel završetak

„Gel Colour lak za nokte – 16 chili Together” od essence

od sada dostupno u dm Online Shopu