Active Beauty
Ljetna kosa: ove frizure štite i njeguju
Tekst: Theresa Haidinger Margit Hiebl

Oblikovanje kose:

Ljetna kosa: ove frizure štite i njeguju

Ako ljeti kod zaštite i njege mislite samo na kožu, trebali biste ubuduće misliti i na kosu. UV zračenje, sol i klor oštećuju ljetnu kosu. Ovi savjeti za oblikovanje kose će pomoći:

Ovi savjeti štite ljetnu kosu

Predivan dan na vodi s mnogo sunca često kao posljedicu ima ispucalu i suhu kosu. Kada pijete mnogo vode, to pomaže i u hidratiziranju vlasišta. Promjena strane razdjeljka sprječava opekline vlasišta od sunca. Ljetni dodaci poput slamnatog šešira ili marame dodatno štite i izvrsno izgledaju uz naše omiljene frizure za ljeto. Fen, pegla za kosu i sprej za kosu ostaju u ormaru jer uobičajeni sprej za kosu s alkoholom kao sastojkom isušuje kosu i vlasište.

Beach waves pundža

Pravi stajling štiti ljetnu kosu od tjemena do vrhova. Beach waves pundža posebno štiti. Zavrnite još lagano vlažnu kosu. Podignite je visoko u pundžu na glavi i pričvrstite pomoću trakice. Trakice manje pritišću vlasište i kosu i smanjuju osim toga pucanje kose. Zahvaljujući trakici kosa će se osušiti u lijepe beach waves i izbjeći ćete ružne prijelaze. Izvucite poneki pramen da opušteno visi i okviruje lice.

Francuski rep s twistom

Volimo francusku pletenicu ljeti jer nam kosu miče s lica. Za dodatnu njegu prije izrade repa savite u kosu leave in kuru za kosu. Na posebno osjetljive vrhove stavite malo ulja za kosu. Zatim kosu ispletite u pletenicu i frizuru pričvrstite gumicom za kosu. Na kraju uvrnite pletenicu u low bun i pričvrstite trakicom. Ovako chic može biti ljetna kosa!

Ovi proizvodi njeguju i štite:

Daje intenzivnu vlažnost
„Hidratizirajuća maska za kosu s biokokosom“ marke alverde NATURKOSMETIK

Kupi sada u dm online shopu

Sadrži mnogo ulja od avokada
„Maska za kosu + kapa od avokada“ marke Bear Fruits

Kupi sada u dm online shopu

Može se koristiti kao maska, regenerator ili leave in kura
„Volumen Watermelon Hair Food 3u1 maska” marke Fructis

Kupi sada u dm online shopu