Active Beauty
Napravite same glamurozne frizure

Trendi frizure koje same možete napraviti? Moguće je!

Napravite same glamurozne frizure

Trendi frizure koje same možete napraviti? Moguće je! I upravo za vrijeme adventa brojna su slavlja na kojima ih možete isprobati.

Elegantne pletenice

Pletenice su must-have, no, ove se sezone nose na strog i klasičan način s razdjeljkom po sredini glave. Za pripremu se na kosu nanese anti-frizz sprej sa zaglađujućim učinkom koja se potom pročešlja. Tako će se kasnije moći bolje plesti. Na gornjem dijelu glave se povuče razdjeljak po sredini, a dijelovi kose desno i lijevo na glavi se razdijele.

Ovisno o ukusu, pletenice se započinju s bočne strane poviše uha ili iza uha i nešto niže. Učvrstiti prozirnim gumicama za kosu.
Božićno: Uz opulentni obruč za kosu jednostavni, strogi dojam brzo se pretvara u svečani i elegantni izgled. Pritom ne treba štedjeti sa šljokicama ili perlicama: Zimi slobodno može biti malo više ukrasa u kosi.

Umjetnički zavrnuto

Ova frizura ostavlja umjetnički dojam i brzo se napravi. Prvo nanesite malo suhog šampona po kosi. Time će se s glatkom kosom moći bolje rukovati i dobit će na volumenu. Skupite kosu na stražnjem dijelu glave i zavrnite je u rep. Rep potom prislonite na stražnji dio glave i umotajte ga kao za punđu. Pritom neka na donjem dijelu ostane viriti jedan duži dio kose. Pričvrstiti ukosnicama.

Božićno: Ova frizura savršena je za glamurozne ukosnice ili igle za kosu koje služe kao ukras ili pružaju dodatnu potporu. Blještavi ukrasi, perlice i metalni dodaci za kosu se svojim sjajem natječu s božićnim drvcem.

Wet Look

Stiže još jedan božićni domjenak, a kolegica uvijek ima najbolje frizure? Zašto ove godine ne biste stavili poseban naglasak na vašu kosu? Nanesite malo gela po kosi i bočne strane strogo začešljajte prema natrag. Kod jako duge kose gel se nanosi samo na one dijelove kose uz glavu. Ostatak pada lagano i prirodno preko ramena. Tko želi, može odvojiti jedan bočni pramen, uvrnuti ga dvaput prema unutra i zakačiti iza uha pomoću igle za kosu ili dekorativne ukosnice.

Božićno: Wet look ili mokri izgled kose savršeno je prikladan kako bi se iglama za kosu, ukosnicama ili pirsinzima za kosu, primjerice perlicama za kosu iz dm-a, postavili glamurozni akcenti. Reduciranim izgledom kose ukrasi još više dolaze do izražaja.