Active Beauty
Festivalske frizure kako ih nose influenceri

Hippi stil

Festivalske frizure kako ih nose influenceri

Konačno ćete ponovno osjetiti ritmove glasne glazbe, plesati s prijateljima i pozirati za Instagram. Ove festivalske frizure ne samo da su praktične, već super i izgledaju! Ovako to funkcionira:

Neizostavne festivalske frizure

Koliko god su festivali dobri, često je prevruće i redovi pred tuševima su beskonačno dugi. Za svježu kosu na licu mjesta neizostavan je šampon za suho pranje kose. Dostupan je i u praktičnoj veličini za putovanje kako u festivalskom ruksaku ne bi zauzimao previše mjesta. Dobro protresite dozu i na udaljenosti od oko 20 cm poprskajte tjeme. Promrsite ili počešljajte kosu i ponovno će biti kao svježe oprana. Osim toga, uvijek ponesite nekoliko dodatnih gumica za kosu ako jedna pukne.

Pletenice: od bubble do boxer braids

Pletenice su već nekoliko godina najomiljenije festivalske frizure i to ne bez razloga. One su nevjerojatno praktične jer drže kosu podalje od lica i često i sljedećeg dana izgledaju doduše undone, ali unatoč tomu opušteno. Te su pletenice naš apsolutno omiljeni styling. Ovdje ćemo Vam objasniti kako ih se može vrlo jednostavno samostalno isplesti.

Boxer braids su tako jednostavne

Sorry, ljubitelji razdjeljka sa strane! Razdjeljak po sredini je apsolutno nužan za boxer braids. Prvo povucite što ravniji razdjeljak sa strane i podijelite kosu u dva pramena. Jedan pramen podijelite naprijed direktno uz korijen kose u tri tanka pramena i ispletite ga kao klasičnu francusku pletenicu kod koje se priključuju novi pramenovi kose. Kada je ispletena sva kosa, ispletite normalnu pletenicu do vrhova. Festivalska frizura je gotova!

Festivalske frizure omiljene bubble braids

Ako ne volite plesti pletenice, svidjet će Vam se bubble braids. Svežite konjski rep i zatim, ovisno o dužini kose, svežite u kosu više gumica za pletenicu. Razdvojite pojedine dijelove kose kako biste im dali veći volumen.

Brzo i jednostavno: pletenice za face framing

Podijelite kosu u razdjeljak po sredini. Lijevo i desno od razdjeljka oba prednja pramena ispletite u male, nježne pletenice. Možete ih spojiti i u pundžu ili konjski rep.

Svjetlucavi razdjeljak: privlačan look

Super easy, ali se postiže mnogo! Kozmetičke šljokice za kožu pomiješajte s tekućim gelom za kosu i zatim ih kistom nanesite na tjeme. Svjetlucavi razdjeljak može se kombinirati i s drugim festivalskim frizurama kao što su boxer braids.

90s Comeback: space buns

Volimo space buns, prije svega jer su tako jednostavni. Ponovno započnite s razdjeljkom po sredini i oblikujte dvije pletenice na kojima bi se trebali nalaziti buns. Ovdje se može uključiti cijela kosa, ali i half-up half-down stil isto izgleda cool. Uvrnite pramenove kose i buns pričvrstite na glavi drugom gumicom za kosu i bobby pinsima.

Ove proizvode morate ponijeti sobom u festivalskom ruksaku:

Ako nemate vremena za pranje kose

„Šampon za suho pranje kose u veličini za putovanje“ marke Langhaarmädchen

Kupi sada u dm online shopu

Ogledalo za šminkanje

MAGIC STUDIO Professional ogledalo s led svjetlom


Kupi sada u dm online shopu

Idealna održivost:

„For Girls gumice za kosu u više boja“ marke ebelin