Active Beauty
Blowout hair: ovako oblikujemo ovu trendovsku frizuru

Svježe fenirano

Blowout hair: ovako oblikujemo ovu trendovsku frizuru

Ako razmišljamo o frizurama iz 80-tih, možda i ne želimo odmah oblikovati kosu na taj način. Ona je bila natapirana, natopljena sprejom za kosu i jednostavno too much. Ali ono što nam se sviđa: volumen i velike kovrče. Stoga sada ponovno oživljavamo 80-te ali u našoj vlastitoj varijanti: blowout hair.

Blowout hair: moderna fen-frizura

Sada je možete vidjeti posvuda - moderna fen-frizura. Kod ovog trendovskog looka je „volumen“ čarobna riječ. Ova frizura se većinom nosi s razdjeljkom po sredini, ali je moguća i s razdjeljkom sa strane. S lagano naslućivanim kovrčama ovaj stil kose djeluje glamurozno i otmjeno. Blowout hair nam u tren oka daje više elegancije.

Ovako se radi:

  1. Za maksimalni volumen preporučljivo je kosu oprati šamponom za volumen, a zatim je lagano osušiti fenom.
  2. Postoji nekoliko opcija za sljedeći korak: ili osušite kosu do kraja fenom i okruglom četkom, radeći pramen po pramen od korijena prema vrhovima i lagano uvrćući vrhove, ili koristite četku s vrućim zrakom koja kombinira fen i okruglu četku u jednom alatu. Ovdje je postupak vrlo sličan. Alternativno, ako imate više vremena, možete koristiti i spužvaste uvijače za kosu. Ali pazite na to da koristite veće uvijače kako biste izbjegli sitne anđeoske kovrče.
  3. Nakon oblikovanja frizuru učvrstite lakom za kosu.
Naš savjet: za dodatnu porciju volumena nakon feniranja umasirajte u kosu šampon za suho pranje kose i korijen lagano natapirajte pomoću češlja.
Posebno glamurozno izgleda blowout hair uz curtain bangs. Međutim, ako imate duže ravne šiške na čelu, trebali biste se pobrinuti i za njihovo pravilno oblikovanje: uvrnite šiške na čelu u smjeru čela pomoću okrugle četke/ četke s vrućim zrakom/ spužvastog uvijača i fenirajte ih praktički u lice. Čak i ako Vam se to na prvu može činiti čudnim, Vaše šiške savršeno uokviruju Vaše lice i ne upadaju u oči.
Potencijal ovog oblikovanja najbolje se može iskoristiti ako imate blowout haircut. Pod time se podrazumijeva stupnjevano ošišana kosa kod koje volumenska frizura tek dolazi do izražaja.

Pomoću ovih proizvoda iz dm-a zajamčeno će uspjeti trend 80-tih koji se vraća:

Tretman ionima

„Coconut Smooth sušilo za kosu D5901“ marke Remington


Kupite u online shopu

Za kovrče i ravnanje

„Okrugla četka za srednje dugu do dugu kosu“ marke ebelin

Kupite u dm online shopu

Istovremeno sušenje i oblikovanje

„Coconut Smooth četka za kosu Airstyler AS5901” marke Remington


Kupite u dm online shopu

Za volumen i čvrstoću

„Spužvasti uvijači za kosu ø 40 mm“ marke ebelin

Kupite u dm online shopu

Sprej za kosu za volumen

„Volume lift sprej za volumen“ marke JOHN FRIEDA


Kupite u dm online shopu