Active Beauty
Kristali za lice: ovako sada nosimo ovaj party look

Sjaj i šljokice

Kristali za lice: ovako sada nosimo ovaj party look

Od modne piste do megatrenda, kristali za lice sada su posvuda. Volimo ovaj ekstravagantan dodatak za tulume koji postiže da naše oči sjaje. Ovako nosimo dragulje u svakodnevnom životu.

Sjajno kroz noć s kristalima za lice

Bilo da su to kamenčići, biseri ili zvjezdice - 3D nakit za lice nadopunjuje svaki make-up. U klubu se kristali za lice natječu s disko kuglom tko će više zasjati, ali uz naše savjete, ovaj ekstravagantni look prikladan je i za svakodnevnu upotrebu.

Ovako nosite kristale za lice

Baza

Kako bi sjajni kamenčići izdržali cijeli dan, potrebno je uzeti u obzir nekoliko stvari prilikom pripreme podloge. Bogati serumi i kreme za lice često sadrže ulja i nikako nisu dobrodošli kod kristala za lice. Proizvodi bez ulja osiguravaju što dulju postojanost kamenčića. Ako se dragulji za lice nose preko sjenila, tekuće sjenilo za kapke nudi idealnu osnovu.

Pričvršćivanje

Pamučnim štapićem utapkajte malo ljepila za trepavice na dio lica na koji ćete kasnije pričvrstiti dragulj za lice. Prstima ili pincetom pritisnite kamenčić na svoje mjesto. Uostalom, dragulji za lice mogu se ponovno koristiti. Nakon nošenja jednostavno ih temeljito očistite maramicama za skidanje šminke i spremite u malu kutiju.

Ovako nosite kristale za lice

Decentno i praktično za svakodnevicu

  • Stavite po jedan sjajni kamenčić u unutarnji ili vanjski kut oka.
  • Zatim stavite po jedan kamenčić u sredinu svake linije donjih trepavica.

Šest wow izgleda za partijanere

  • Koristeći šest ili više kristala za lice, iscrtajte gornje i donje linije trepavica.
  • Prvo nacrtajte mačje oko olovkom za oči i uokvirite ga s nekoliko malih kamenčića ili potpuno zamijenite olovku za oči draguljima za lice različitih veličina.
  • Nanesite oko pet kristala za lice iznad svake obrve.
  • Ispod obrva i na donji rub kapka rasporedite nekoliko kamenčića. Izgled najbolje funkcionira kada su postavljeni što simetričnije.
  • Naglasite pregib kapka mat sjenilom u bilo kojoj boji i dobro stopite kistom. Zatim nanesite nekoliko dragulja za lice izravno iznad pregiba kapka.