Active Beauty
Pahuljaste obrve: Kopirajte vrlo lako trend

Obrve

Pahuljaste obrve: Kopirajte vrlo lako trend

Pahuljaste obrve ne samo da izgledaju stilski i cool, nego imaju i mnogo prednosti. Izgled dovodi oči do izražaja i ističe crte lica.
 

Što su pahuljaste obrve?

Pahuljaste obrve su novi najdraži trend svih onih koji to vole prirodno. Ovdje obrve smijete čupati onako, kako Vi to želite i pinceta Vam pri tome uopće nije potrebna. Upečatljiv izgled je definiran putem gustih obrva, koje usprkos tome izgledaju njegovane i koje odgovaraju savršeno. Krajnji rezultat izgleda kao da ste upravo stigli sa Microbaldinga. A ovako to funkcionira:

Kako se prave pahuljaste obrve?

Vjerojatno nikada nije bilo jednostavnijeg trenda, koji se može ovako brzo napraviti. Za sve vrste kose, izgled počinje bojom obrva. Tako svijetle dlačice postaju vidljive. Ovdje obavezno pazite na to da boja ne postane previše tamna i da je u skladu sa tenom i bojom kose. Zatim, obrve dobro počešljajte četkom za obrve, tako da sva kosa ide u pravcu prema gore. Posebne olovke za obrve sa tri ćoška crtaju lijepe dlake i popunjavaju male praznine. Olovkom se može naglasiti samo prirodni oblik obrva. Nipošto nemojte iscrtavati čitavu obrvu. Kao posljednji korak, uz pomoć gela za obrve, dlake počešljajte prema gore i tako ih fiksirajte. Tako će pahuljaste obrve izdržati čitav dan na očima.

Za savršeno oblikovane obrve

liquid tekući styler za obrve – 152/403 od s-he colour&style


 

Za izražajni make-up

Tattoo Brow 36 h vodootporna olovka za obrve – 07 Deep Brown od Maybelline New York

Dugotrajna tekstura

Micro Tatouage olovka za obrve – 105 Brunette, 1 g