Active Beauty
Poklanjanje parfema: najbolji mirisi za najmilije

Valentinovo

Poklanjanje parfema: najbolji mirisi za najmilije

„Dobro mi mirišeš“. Zaista ima nešto u ovoj izreci. Studije su otkrile da ljudi, čiji se genetski kodovi međusobno posebno dobro nadopunjuju, smatraju da je tjelesni miris druge osobe vrlo privlačan. Kod poklanjanja parfema i pri odabiru partnera vrijedi - uvijek pratite svoj nos! Ako uz sebe već imate najdražu osobu, ona će se sigurno razveseliti pažljivo odabranim mirisom.
 Parfemi su među najpopularnijim, a ujedno i najškakljivijim darovima. Uz ove savjete bit ćete uspješni prilikom kupnje mirisa i darivanje parfema će postati laka vježba.
 
Probudite svog unutarnjeg Sherlocka i pokušajte unaprijed izvući informacije o nekoliko preferencija mirisa kod osobe koju darujete. Najbolje je ili postavljati pametna pitanja ili pustiti oči da neupadljivo skeniraju kolekciju parfema.​
 
Kad je u pitanju pravi miris, računaju se i vanjske vrijednosti, a elegantno pakiranje u kombinaciji s notama koje bi se mogle svidjeti vašoj voljenoj osobi imaju dobre šanse za pun pogodak.
 

Poklanjanje parfema na Valentinovo: ovako pronađite odgovarajući miris

 

Srednja nota: ovo su najbolji ženski mirisi za Valentinovo

Orijentalno iskušenje

DIESEL Loverdose Red Kiss edp

Kupi sada u dm online shopu

Cvjetne note za snažne žene

HUGO BOSS Ma Vie pour femme edp

Kupi sada u dm online shopu

Voćno i nježno

bugatti bella donna edp

Kupi sada u dm online shopu

Privlačno: ovo su najbolji muški mirisi za Valentinovo

Drvene i svježe arome

Ralph Lauren Polo Sport Fresh edt

Kupi sada u dm online shopu

Mirisan mamac za poglede

JOOP! Homme Wild edt

Kupi sada u dm online shopu

Muževno i istovremeno svježe

DOLCE & GABBANA Intenso pour homme edp

Kupi sada u dm online shopu

Više preporuka parfema pronađite ovdje.

Nakon odabira parfemskog poklona svakako treba razmisliti o odgovarajućem umatanju poklona. Naravno, i u maloprodaji možete pronaći lijepe, elegantne i prikladne ukrase za bočicu parfema, ali zašto ne biste sami zavrnuli rukave i pustili svojoj kreativnosti na volju? Mogle bi vam se svidjeti ove tri ideje:
 
  • Origami srca: izrežite mala srca od svilenog papira i zalijepite ih na ambalažu. Zanimljiv detalj kod ovog jednostavnog pakiranja je da tanku traku ljepila rasporedite okomito po sredini srca, kako bi srca zalepršala i stvorio se slatki 3D efekt.
  • Prešano cvijeće (za ovo stavite cvijeće između dvije debele knjige 1-2 tjedna). Cvjetiće zatim pričvrstite na papir za umatanje poklona ili izravno na vrat bočice parfema pomoću ukrasne vrpce.
 

Naš savjet

Osoba koju volite nije veliki ljubitelj parfema ili biste željeli dobiti malo inspiracije? U dm tematskom svijetu pronaći ćete brojne kreativne ideje za darivanje.