Active Beauty
Plavo sjenilo: trendovski look za zimu

Plave oči

Plavo sjenilo: trendovski look za zimu

Plavi beauty look iz 90tih ponovno se vraća i savršeno pristaje uz hladno godišnje doba. U kombinaciji sa šljokicama i pravom podlogom plavo sjenilo djeluje vrlo elegantno i postaje savršen make up.

Plavo sjenilo: ovako ga nosite

Budući da izgled očiju privlači poglede, ostatak šminke bi trebao biti decentniji. Za ravnomjeran dewy ten pobrinut će se BB ili CC krema. Pomoću olovke za usne koja je što sličnija Vašoj boji usana obrubite i iscrtajte usne. Nude sjajilo za usne pružit će sjaj i volumen. Obrve lagano naglasite s olovkom za obrve i počešljajte prozirnim gelom za obrve u smjeru korijena dlačica.

Korak po korak do ledenog make upa za proslave

Kako bi ovaj izgled držao što duže, na cijeli kapak nanesite primer i ostavite da se osuši. Primer će se uz to pobrinuti da plavo sjenilo djeluje još zasićenije. Svijetloplavo sjenilo nanesite na pokretnom kapku i uz donju liniju trepavica i dobro zasjenčajte. Pomoću tamnoplavog mat sjenila naglasite pregib kapka i vanjski kut oka. Nakon toga nacrtajte mačje oko pomoću tamnoplave olovke za oči. Tuš za oči nanesite niz donju liniju trepavica i unutarnji kut oka. Primjer: šljokice natapkajte na pokretni kapak, a čestice šljokica pažljivo nanesite s prstom i ostavite da se osuše. Na kraju trepavice snažno premažite s tamnoplavom maskarom. Na još vlažne vrhove trepavica pomoću kista za sjenilo nanesite malo čestica šljokica. Na kraju na luk obrve nanesite srebrni highlighter. Za iznimnu dugotrajnost pobrinut će se sprej za fiksiranje.

Koje plavo sjenilo pristaje kojoj boji očiju?

Plave oči bi trebale nositi akvamarin. Zelenim očima posebno dobro pristaje kraljevsko plava boja. Smeđe oči optimalno se naglašavaju s kobalt plavom i/ili ponoćno plavom bojom.

Party look postignite pomoću ovih proizvoda:

Formulacija velike moći prekrivanja sa svjetlucajućim efektima

„mono sjenilo - br. 184/007“ marke s-he colour&style

Kupi sada u dm online shopu

Sa zaštitnim kompleksom za njegu kože

„N°1 sjenilo - br. 116“ marke trend !t up

Kupi sada u dm online shopu