Active Beauty
Nokti kakve imaju balerine – najljepša manikura za 2024.

Šik baletnoga zbora

Nokti kakve imaju balerine – najljepša manikura za 2024.

Decentni, a elegantni u isto vrijeme – te karakteristike odlikuju popularni stil noktiju kakve imaju balerine. Uz mašne, zaglađene punđe i barre-treninge, estetika zvana baletnoga zbora trenutačno je izrazito popularna. U ovome tekstu donosimo pojašnjenje kako postići ovaj svakodnevni look u nježno ružičastoj boji.

Njega noktiju i priprema

Alfa i omega noktiju u stilu kakve imaju balerine je dobra baza. Za decentan look potrebno je imati i dobro njegovane nokte:

  • njegujte prirodne nokte i ležište nokta bogatim uljem. (Proizvode za njegu noktiju iz dm-a možete pronaći ovdje)
  • nanesite sredstvo za uklanjanje zanoktica duž nokta i ostavite da djeluje. Dostupan je kao tekućina, krema ili u sticku. Kada ih nanesete, kožicu ćete lako moć pogurati prema korijenu.
  • operite ruke kako biste uklonili sve ostatke zanoktica ili masnoću.

Nokti kao u balerine: odgovarajući oblik nokta

Za tipičan look najvažniji je oblik nokta. Mnogima jednom stilizirani, nokti kao u balerine traju jako drugo. Međutim, duljina se obično može postići samo s pomoću gela za oblikovanje, dok se prirodan nokat može oblikovati. Kako biste to postigli, rub nokta oblikujte rašpicom, dok vrh ne bude potpuno ravan. Potom sa strana rašpicu postavite pod pravim kutom tako da dobijete mala obostrana suženja na vrhovima.

Savjet stručnjaka: rašpicom poteze povlačite uvijek u jednom smjeru. Rašpanjem naprijed-natrag nokat postaje hrapav, gubi svoju stabilnost i veća je vjerojatnost da će se rascvjetati ili čak slomiti.

Nanošenje laka za nokte

Nakon što ste prirodni nokat njegovali i oblikovati, nanosite lak. Odaberite podlak s učinkom jačanja nokta te ga nanesite u tankome sloju. Ako je površina nokta neravna, preporučljivo je koristiti lak za popunjavanje nepravilnosti na noktu.

Izbor boje

Svijetloružičasta, nude, sedefasta i bijela pristaju noktima kakve imaju balerine, što znači da ne postoji samo jedan ton koji bi bio odgovarajući. Preporučujemo vam sljedeće varijante:

  • nježnoružičasti lak, a preko njega sedefasti premaz i šljokice
  • mliječnobijeli lak, a preko njega sedefasti premaz i šljokice
  • nježnoružičasti lak i preko njega mliječnobijeli lak
  • prozirni lak, a preko njega sedefasti premaz sa šljokicama

Nailart: nokti kakve imaju balerine

Mašnice, srca, leptiri, biseri i zvjezdice krase većinu dizajnerskih varijacija noktiju kakve imaju balerine. . Neke kompliciranije najbolje je napraviti u salonu za nokte. Druge možete dočarati sami, ali uz puno strpljenja. Mašnice i srca mogu se naslikati finim kistom za šminku i akrilnom bojom ili lakom za nokte. Biseri i zvjezdice često su dostupni kao naljepnice za nokte koje se pričvršćuju s malo ljepila za nokte.

Različiti dizajni

„Stencils šablone za nokte“ od essence

od sada možete kupiti u dm Online Shopu

Za jedinstven izgled noktiju

„To the Moon & Back naljepnice za nokte“ od trend !t up

od sada možete kupiti u dm Online Shopu

Glänzende, brillante Farbe mit schimmerndem Effekt

„quick'n crazy lak za nokte “ od s-he colour&style

od sada možete kupiti u dm Online Shopu