Active Beauty
Njega za žene koja pomaže i muškarcima

Koža muškaraca nije kao koža žena i potrebni su posebni proizvodi. Ali ima izuzetaka.

Njega za žene koja pomaže i muškarcima

U načelu, muškarci imaju drugačiju strukturu kože od žena i stoga bi trebali upotrebljavati posebno njima skrojene proizvode. No za nekoliko proizvoda još uvijek nedostaje muška verzija, pa možete kopati po neseseru djevojke.

Suho ulje

Bogati losioni za tijelo lako se mogu nakupiti u obično duljim dlakama na tijelu muškaraca i tako ih zalijepiti. Kako bi koža i dalje primila dovoljno vlage može se upotrijebiti suho ulje. Brzo upija i ostavlja ugodan osjećaj na koži.

Maramice za skidanje šminke

Čak i muškarci u slučaju nečistoća i sličnog vole upotrijebiti korektor, ali često zaboravljaju ispravno uklanjanje šminke. Da biste bili sigurni da ide brzo i lako, najbolje je upotrebljavati praktične maramice za skidanje šminke.

Piling

Tko brije dlake na tijelu, sigurno je upoznat s problemom urastanja dlačica. Rješenje? Prije toga nanesite piling, jer uklanjanjem odumrlih stanica kože olakšava se probijanje dlaka koje rastu.

Sredstvo za samotamnjenje

Čak ni muškarci ne žele baš blijedi krenuti na ljeto. Uz malo sredstva za samotamnjenje odmah izgleda svježiji.

Losion nakon brijanja

Točno, za lice postoje brojni proizvodi za poslije brijanja za muškarca, ali za tijelo? Nijedan. Kako bi se nakon brijanja muškarci brinuli za ostale dijelove tijela, jednostavno posuđuju losion za tijelo partnerice.