Active Beauty
Ove tri frizure nosit će se u zimu 2024.

Trend-Report

Ove tri frizure nosit će se u zimu 2024.

Kratka, srednja ili duga – predstavljamo savršenu frizuru za vašu dužinu kose. Ovo su trendovi frizura za zimu 2024.

Nova godina, nova frizura - ovim motom započinjemo 2024. Još uvijek tražite inspiraciju za nove frizure? Predstavljamo tri trendi looka koja volimo ove zime jer se tako dobro slažu s kapuljačom i grijačima za uši. U ovom tekstu donosimo inspiraciju i savjete za stiliziranje:

Kratka kosa: skupi bob

Kraća, oštrija i jasnijih rubova - klasična frizura dobiva novi trend! Za ovaj bob, kosa se šiša od brade. Ovdje nećete pronaći nikakve slojeve ili stepenaste rezove. Dužina je jednaka i bob nije duži sprijeda kao inače.
Savjeti za oblikovanje: operite kosu hidratantnim šamponom i regenerirajte je bogatom maskom za više sjaja. To frizuri daje skupocjen, njegovan izgled. Osušite kosu fenom i zatim je izravnajte.

Kosa srednje dužine: šišanje

Hush Cut izvorno dolazi iz Koreje i inspiriran je trendi Wolf Cutom. U skladu sa svojim nazivom, potpuno slojevita frizura je mekša i suptilnija od vučje frizure i stoga je prikladna za većinu tipova kose. Ime dolazi iz engleskog i znači biti tih, tišina ili miran. Finija kosa se šiša u manje slojeva od deblje - to stvara sličan izgled bez previše stanjivanja kose. Što volimo kod frizure? Vrlo je jednostavan za njegu!

Savjeti za oblikovanje: Ako želite, možete jednostavno pustiti kosu da se osuši na zraku. Ovo izgleda vrlo cool i ležerno, posebno s kovrčama i prirodnim valovima. Za više volumena i pokretljivosti kose koristite proizvode koji teksturiraju kosu.

Hush cut izvorno dolazi iz Koreje i inspiriran je trendi wolf cutom. U skladu sa svojim nazivom, potpuno slojevita frizura je mekša i suptilnija od vučje inačice i stoga je prikladna za većinu tipova kose. Ime dolazi iz engleskog i znači biti tih ili miran. Tanja kosa se šiša u manje slojeva – jer se tako kosa neće vizualno smanjiti. Što volimo kod ove frizure? Vrlo je jednostavna za njegu! Savjeti za oblikovanje: ako želite, možete jednostavno pustiti kosu da se osuši na zraku. Zu ovu frizuru izgledat će vrlo cool i ležerno, osobito s kovrčama i prirodnim uvojcima. Za više volumena i pokretljivosti kose koristite proizvode koji su za to namijenjeni.

Duga kosa: V-frizura

V-izrez moderna je alternativa klasičnom U-izrezu. Ako kosa pada niz leđa, formira koso slovo V umjesto blagog U. Kroj je savršen za sve koji vole nositi puštenu kosu jer tako najbolje izgleda. Pažnja: V-frizura stvara puno slojeva koji sporo izrastaju. . Ako niste ljubitelj slojevite kose, osobito na duge staze, trebali biste ovakvu frizuru izbjegavati.
Savjeti za oblikovanje: ovisno o tipu i strukturi kose, frizura se može nositi ravna ili u blagim valovima, pa čak i kovrčama. Budući da je kosa zbog kuta šišanja sklonija pucanju vrhova, uvijek dobro pazite na vrhove kose i ne izlažite ih prejakoj toplini.


Savjet: u svome dm-u pronaći ćete prave proizvode za oblikovanje svoje kose.