Active Beauty
Efikasno čišćenje uz prijatelje okoliša

Odgovoran put do čistog doma.

Efikasno čišćenje uz prijatelje okoliša

Svakodnevno čišćenje može se obavljati jednostavno i efikasno uz poštivanje prirode i okoliša. Kako? Zapravo prilično lako. Čistite „zelenim“ proizvodima koji ne sadrže određene kemikalije i koriste prirodne sastojke, koji su obzirniji prema planetu i, na kraju krajeva, prema vašem zdravlju i koži. Jeste li već isprobali Denkmit nature liniju?

Pohvalna je činjenica da u posljednje vrijeme zdrava prehrana dobiva sve više na pozornosti i da su eko namirnice adekvatno cijenjene. Vrijeme je da slična razmišljanja zahvate i ostale segmente života, kao što je neizbježno čišćenje i pranje svih površina u domu, brisanje prašine, pranje prozora, čišćenje kamenca u kupaonici i kuhinji… Potpuno je razumljivo da želite imati čist i mirišljav dom. No u današnje vrijeme važno je gledati širu sliku. Onu sliku u kojoj, dok održavate svoj dom blistavim, ne zanemarujete čistoću i dobrobit doma koji svi dijelimo – planet Zemlju. Zahvaljujući punim policama raznolike ponude i asortimana, suvremena kupovina možda postaje zahtjevnija, ali u suštini odgovorna kupovina i nije toliko teška zadaća. Ponudom zelenih proizvoda dm pokazuje svoj ekološki karakter, a kupnjom ekološki prihvatljivih proizvoda vi možete pokazati da ste savjestan kupac i da mislite na budućnost planeta. Lijepa priroda, čist zrak, pitka voda, bistre rijeke, mora i jezera… Šteta bi bilo da buduće generacije ove blagodati upoznaju isključivo preko knjiga, starih dokumentaraca i sličnih medija. Iskustvo uživanja u čistoći Zemlje možemo sačuvati i darovati im istu priliku.

Kupujte zeleno

U pravilu, prirodni sastojci čine manju štetu Zemlji. Uz ekološke proizvode za kućanstvo osim prirodnog sastava dolaze i biorazgradiva pakiranja, netoksičnost, mogućnost reciklaže… Na etiketi i ambalaži proizvoda potražite elemente i simbole koji označavaju ljubazniji pristup okolišu. „Zeleni“ proizvodi čuvaju okoliš, a nije zanemariva ni činjenica da za razliku od klasičnih proizvoda nemaju negativnih utjecaja na zdravlje i kožu. Izloženost pojedinim kemikalijama iz klasičnih proizvoda može nadražiti kožu, izazvati iritacije ili čak alergije, i tako na razne načine ugroziti zdravlje. Specijalizirana robna marka Denkmit nature čuva prirodu i učinkovito čisti sve površine u domu. Korištenjem proizvoda ove marke pomažete u smanjivanju emisije CO2. Također, svi su proizvodi proizvedeni u skladu s najvišim ekološkim standardima, a izbor asortimana pokriva čišćenje svih površina u domu: od sredstva za čišćenje kupaonice, za uklanjanje kamenca i sapuna do proizvoda za pranje posuđa i čišćenja podova i pločica. Različite namjene zadovoljit će visoke standarde čistoće koje ste postavili u svom domu, a činjenica da su ovi proizvodi prijatelji okoliša učinit će vas odgovornim i savjesnim kupcem u društvu.