Active Beauty
Čupati obrve – da ili ne?

Ovako postignite izgled nesređenih obrva.

Čupati obrve – da ili ne?

Nikako da ukrotite svoje obrve? Savršeno, jer nesređene obrve koje možete oblikovati, a da ne čupate obrve, sada su apsolutno u trendu. Kako sam naziv već otkriva: Ovisno o gustoći dlačica se one malo ili uopće ne uređuju, ali se zato pomoću nekoliko pomagala oblikuju tako da izgledaju nesavršeno i istovremeno prirodno lijepo. Deviza glasi „što su više divlje, to bolje“ – i time prekomjerno čupane obrve definitivno postaju prošlost.

A budimo iskreni: Ako neki trend ljepote savršeno ide uz 2020. godinu, onda su to sigurno neuredne obrve. Jer po pitanju prirodnosti i nekompliciranog oblikovanja ovaj se trend dobro može integrirati u nepredvidivi tijek dana, mjeseca ili godine. I dalje ste skeptični? Onda ovaj look isprobajte jedne nedjelje pred kupaonskim ogledalom.

Svejedno je imate li prirodno guste ili tanke obrve: Uz ove savjete za styling će Vam uspjeti look (ne)savršenih nesređenih obrva.

 

3 savjeta za nesređene obrve: Nikada više čupanje obrva

  1. Dopustite obrvama da rastu

Osnovni preduvjet za nesređene obrve ja naravno da pustite dlačice da slobodno rastu. Na taj ćete način vidjeti koliko gusto ili tanko zaista rastu Vaše obrve te ćete lakše moći uklopiti Vaš prirodni oblik obrva prilikom oblikovanja. Vaše su obrve iznimno neposlušne? Onda će Vam pomoći gel za obrve. I da – smijete se ipak riješiti spojenih obrva.

  1. Tanke obrve: dodavanje volumena

Imate jako svijetle ili jako fine obrve? Onda će Vam poslužiti olovka za obrve – koja je u idealnom slučaju otporna na brisanje. Njome si možete uz mirnu ruku i malo vježbe kriomice dodati nekoliko dlačica. Savjet: Što je finiji vrh olovke, to će stvarnije djelovati nacrtane dlačice. Ako više preferirate stvarne dlake, onda možete isprobati serum za rast ili serum za obrve kako biste potaknuli njihov rast.

  1. Ukrotite guste obrve

Vaše bujne obrve svako jutro vode svoju politiku? Onda će četkica za trepavice i obrve biti Vaš novi najbolji prijatelj – alternativno možete posegnuti i za starom, očišćenom četkicom maskare. Ovisno o tome koliko se želite prepustiti nesređenom izgledu, možete slobodno ostaviti nekoliko dlačica koje strše. Za kraj svoje oblikovane obrve možete učvrstiti gelom za kosu ili obrve.

Savjet: Ako ipak želite svoje obrve malo dovesti u red, koristit će Vam tamnija nijansa gela za obrve za popunjavanje eventualnih praznina.