Active Beauty
Dizajn noktiju: ova četiri dizajna su sada u trendu

Trend u manikuri

Dizajn noktiju: ova četiri dizajna su sada u trendu

Jednostavno ili jarko? Ovi trendovski dizajni noktiju jako su jednostavni, ali izgledaju kao da ste upravo izašli iz salona za uljepšavanje noktiju. Donosimo Vam četiri looka koji su pravi mamci za poglede i objasnit ćemo Vam kako ih možete sami napraviti kod kuće. Za inspiraciju su nam poslužile sedamdesete i devedesete godine, cottagecore i klasična francuska manikura.

Dizajn noktiju s trendovskim naljepnicama: nostalgični 90s nail art

Jarke boje i cool oblici su ono što povezujemo na spomen 90-ih. No, šaranje pojedinačnih oblika na nokte pomoću kista ćemo ipak radije prepustiti stručnjacima. Naljepnice za nokte izgledaju jednako fantastične i k tome se vrlo jednostavno koriste. Krenite s jarkom neonskom bazom i ostavite da se u potpunosti osuši. Zatim nanesite malo prozirnog laka i nalijepite naljepnice po želji. Nanesite još jedan do dva sloja nadlaka i ostavite da se sve dobro osuši.

 

Cvjetni dizajn noktiju: cottagecore „floral nails“

Dizajni noktiju s cvjetićima uvijek prolaze i prilagođavaju se ovisno o boji svakom godišnjem dobu. Za ovaj minimalistički dizajn Vam trebaju najviše tri različita laka i jedan alat za izradu točkica. Alternativno možete upotrijebiti i drveni štapić. Prvo nanesite sloj transparentnog laka za nokte u nude nijansi ili sloj prozirnog laka. Zatim na alat za izradu točkica nanesite malo laka za nokte u žutoj boji i rasporedite dvije do tri točke po noktu. Odaberite neku pastelnu boju za listove cvijeta i isto tako nanesite na alat za izradu točkica. Pet točki po cvijetu će biti listovi cvijeta. Ovu lijepu manikuru dovršite nadlakom.

Lijepo i jednostavno: classy reverse french manikura

Tko više tendira jednostavnom dizajnu noktiju, obožavat će ovu reverse french manikuru. Tu je posebno važna lijepa i njegovana nokatna ploča. Nanesite jedan do dva sloja laka za nokte u nude nijansi i ostavite da se osuši. Uzmite fini takni kist koji ćete uroniti u crni ili bijeli lak za nokte ili koristite olovku za dizajn noktiju. Nacrtajte uski polumjesec duž nokatne ploče. Ostavite da se dobro osuši i za kraj nanesite jedan sloj nadlaka matiranog izgleda. Ako želite, možete izmjenično koristiti crni i bijeli lak za nokte ili odabrati neku šarenu boju za jedan nokat koji ćete time istaknuti.

 

Totalno u trendu: 70s waves dizajn noktiju

Obožavamo otkačeno šarene uzorke iz 70-ih godina! Posebice funky valovi će na noktima fantastično izgledati. Prvo nanesite temeljnu boju i ostavite da se osuši. Zatim pomoću kista laka za nokte i drugom bojom vodoravno, okomito ili poprijeko nacrtajte jedan val i jednu stranu nokta ispunite bojom. Ako želite, možete nacrtati i drugi val. Između tih koraka uvijek pripazite da se sloj laka u potpunosti osušio. Za kraj manikuru dovršite slojem nadlaka. Po pitanju odabira boja imate svu slobodu, ali posebno s tonovima bež, narančaste i smeđe boje ćete prizvati tipični look 70-ih.

 

Uz ove proizvode će Vam uspjeti manikura kod kuće

Za dulji sjaj boja

„good to go nadlak“ marke essie

Kupi sada u dm online shopu

Savršena prekrivnost samo jednim potezom kista

essence cosmetics pretty Fast lak za nokte – 06 Yellow To Go

Kupi sada u dm online shopu

Sjajan završetak

trend !t up Lak za nokte Anti Crack

Kupi sada u dm online shopu