Active Beauty
Aktivni ugljen: trend ljepote za kožu i zube

Black beauty

Aktivni ugljen: trend ljepote za kožu i zube

Aktivni ugljen se stoljećima održao u Aziji kao prirodni lijek. Sada ova crna aktivna tvar postaje dijelom naše beauty rutine za kožu i zube.

Što je aktivni ugljen?

Mnogi proizvodi za ljepotu su odjednom u crnoj varijanti. Razlog tomu je novi trendovski sastojak aktivni ugljen. Prirodna aktivna tvar dobiva se postupkom pirolize. Pritom se suho drvo u uvjetima bez prisutnosti kisika zagrijava na visoke temperature. U Aziji je aktivni ugljen već stoljećima cijenjen kao prirodni lijek, a sada osvaja u njezi lica i zubi!

 

Sve ovo može postići aktivni ugljen u njezi!

Gel za tuširanje, piling, dezodorans, peel off maske i maske u maramici postoje sada i s aktivnim ugljenom kao dodatna njega! U gelu za tuširanje aktivni ugljen čisti duboko u pore i izvlači suvišni loj iz kože. Maske i pilinzi s aktivnim ugljenom vežu tijekom djelovanja nečistoće, loj i odumrle stanice kože. Oni se zatim uklanjaju skidanjem maske i koža je dubinski očišćena. Aktivni ugljen djeluje protiv prištića posebno dobro u kombinaciji sa salicilnom kiselinom te pruža ravnomjerni ten. Budući da aktivni ugljen ima lagano dezinfekcijsko djelovanje, ova aktivna tvar u dezodoransima štiti i protiv neugodnih tjelesnih mirisa.

Sjajno bijeli osmijeh s aktivnim ugljenom

U pasti za zube ovaj prirodni, crni sastojak u potpunosti bez mikroplastike ili sredstava za izbjeljivanje uklanja obojenja i naslage bez da poput ostalih abrazivnih sredstava napada caklinu. Osim toga, aktivni ugljen ima lagano dezinfekcijsko djelovanje koje može odstraniti bakterije u ustima i na taj način spriječiti loš dah.

 

Ovi proizvodi s aktivnim ugljenom njeguju kožu i zube:

Nježna njega i čišćenje do dubine pora

Peel off maska s aktivnim ugljenom“ marke Balea

Kupi sada u dm online shopu

S hijaluronskom kiselinom, ekstraktom crne alge i lipo-hidroksi kiselinom (LHA)

„Crna maska u maramici“ marke Garnier Skin Active

Kupi sada u dm online shopu

Djeluje antibakterijski i štiti protiv karijesa

„Zubna pasta Black“ marke BEN&ANNA

Kupi sada u dm online shopu