Active Beauty
Njegovana i zdrava kosa čak i ljeti!

Ljetni kalendar

Njegovana i zdrava kosa čak i ljeti!

Tijekom cijele godine veselimo se sunčanom ljetnom odmoru. Kada smo na plaži ili na odmoru, opuštena i valovita kosa izgleda izvanredno. Ali kako bismo očuvali zdrav izgled kose i zaštitili je od sunca i soli, ključno je primijeniti preventivne mjere i pravilno se brinuti o njezi kose.

S alverde NATURKOSMETIK Ultra Sensitiv šampon za kosu, svojoj svojoj kosi pružite nezaboravno ljetno iskustvo! Nakon cjelodnevnog izlaganja suncu, vaša kosa zaslužuje njegu i oporavak. Ovaj jedinstveni proizvod bogat aloe verom i hranjivim sastojcima pruža vašoj kosi hidrataciju, obnavlja je i daje joj sjaj.

Za intezivnu njegu, tu je alverde NATURKOSMETIK regenerator u spreju koji pomaže u zaštiti kose od isušivanja i olakšava raščešljavanje, dok će joj alverde NATURKOSMETIKNutri-Care regenerator dati mekoću i sjaj.

Koju frizuru najčešće nosite ljeti, možda lagane valove nastale zbog morske soli ili visoki konjski rep kojim si olakšavate ljetne vrućine?! Napišite nam koja je vaša omiljena frizura koju nosite tijekom ljeta, a mi ćemo najkreativniji odgovor nagraditi alverde NATURKOSMETIK setom za kosu!


Dobitnica:
Tena Haramustek
Obrazac nije dostupan