Active Beauty
Grunge style: kako preuzeti izgled Wednesday Addams u izvedbi Jenne Ortege

Back in Black

Grunge style: kako preuzeti izgled Wednesday Addams u izvedbi Jenne Ortege

Crno na crnom - monokromatski izgled iz Netflixove serije Wednesday pronašao je brojne obožavatelje i odmah pokrenuo novi beauty trend koji spaja grunge stil s nježnim gotičkim izgledom. Evo kako izgleda savršena šminka Jenne Ortege u ulozi Wednesday Addams - plus najljepši tamni dizajn noktiju!

Šminkanje Jenne Ortege u ulozi Wednesday tako je jednostavno

1. Temelj za tamni grunge stil

Odaberite lagani puder jednu do dvije nijanse svjetliji od tona vaše kože. Završni sloj pudera ne smije ostati sjajan. Nanesite jedan sloj spužvicom za šminkanje i matirajte T-zonu (čelo, nos, brada) prozirnim puderom.

2. Meke gotičke usne

Odaberite ruž ili olovku za usne u tamnoj nijansi šljive. Proizvod nemojte nanositi na cijelu površinu usana, već ga samo utapkajte po sredini i potom stisnite usne. To stvara nježan ombré efekt, a tamni ton šljive izgleda prirodnije. Na kraju nanesite prozirni balzam za usne.

3. Svakodnevni smokey eyes za grunge stil

Tamno, ali ne pretamno - zato toliko volimo smokey eyes Jenne Ortege! Za izgled najprije razmažite smeđe sjenilo po cijelom kapku i uzduž donje trepavice. Zatim nanesite crno sjenilo na gornje i donje kapke i blendajte dok se ne izgube oštri prijelazi. Na kraju utapkajte sivo metalik sjenilo na sredinu kapka.


U tri koraka do goth girl noktiju inspiriranih Wednesday Addams

Prvo pravilo: bez boja! Za ovaj izgled dopuštena je samo crna.

  • nanesite proziran lak za nokte tako da se prirodni nokat i dalje vidi
  • kistom za ocrtavanje noktiju premažite dio nokta koji seže izvan ležišta nokta crnim lakom za nokte i ostavite da se osuši
  • završite slojem dugotrajnog nadlaka. Alternativno, za ovaj izgled možete koristiti mat gornji sloj.