Active Beauty
Od danas zdrav život pretvaram u naviku?

Prvi korak prema zdravijem načinu života.

Od danas zdrav život pretvaram u naviku?

Ako smo nešto naučili tijekom proteklih mjeseci to je da se na sve možemo naviknuti ako postoji dovoljno dobar razlog za to. Zašto ovog svibnja tu teško naučenu lekciju ne biste iskoristili i promijenili svoju svakodnevicu? Postoji li razlog zašto sljedeća odluka koju ćete donijeti ne bi bila: od danas zdrav život pretvaram u naviku?

Kako bi vam zdrav život još lakše prešao u naviku, dm je za vas tijekom svibnja osigurao 15x više bodova na odabrane proizvode za njegu tijela, sport i vitalnost. Uz to, za kupnju pet ili više odabranih proizvoda dm vam daruje traku za vježbanje.

 

Redovita tjelesna aktivnost

I ptice na grani znaju da je redovita tjelesna aktivnost dobra za cjelokupno zdravlje. Ne morate ići u teretanu ili trčati kilometre i kilometre. Za početak, svaki dan prohodajte nekoliko stotina koraka više ili pak počnite vježbati uz Maria Mlinarića na dm-ovoj Facebook i Instagram stranici.

 

 

Briga o prehrani i unosu vitamina i minerala

Za dobar imunitet nužna je uravnotežena prehrana, kao i unos vitamina i minerala. Svako od nas ima individualne potrebe kada su u pitanju dodaci prehrani. Najbolje znate što vašem tijelu treba kako bi bilo još jače i otpornije.  Je li to magnezij, vitamin C ili Omega 3? Dodatke prehrani potražite u svom dm-u i pri njihovoj kupnji tijekom svibnja ostvarite 15x više active beauty bodova.

 

Njega tijela

Koža je naš najveći organ i najizloženija je nepovoljnim vanjskim utjecajima. Od prekomjernog izlaganja suncu do utjecaja zraka u klimatiziranim prostorijama – naša koža trpi puno. Upravo zato svaka odluka o zdravim navikama mora uključivati i ispravnu njegu kože tijela. Odaberite svoje saveznike za njegu kože tijela u dm-u, ostvarite 15x više bodova pri njihovoj kupnji i ne zaboravite – zdrav život može postati navika uz malo truda i malo pomoći.