Active Beauty
Umjetne trepavice Marra ekskluzivno u dm-u

Za glamurozan look potražite proizvode poznate vizažistice Marije Butković u dm-u.

Umjetne trepavice Marra ekskluzivno u dm-u

Paleta umjetnih trepavica hrvatskog brenda Marra, iza kojeg stoji Marija Butković, jedna od naših najpoznatijih vizažistica s 20 godina iskustva, ekskluzivno je dostupna u dm prodavaonicama. Samo na dm-ovim policama tako možete pronaći nekoliko vrsta Marra umjetnih trepavica i to Bright & Shine, Strong & Beautiful, Fairy, Queen i Diva, a tu je i spužvica za blendanje.

Ovisno o vašim željama, obliku oka i prilici za koju se uređujete, možete birati između duljih ili kraćih te nešto gušćih ili rjeđih, a sve Marra umjetne trepavice su zaobljene, precizno obrađenih vrhova, guste i ujedno prozračne, daju efekt duljine i volumena bez osjećaja težine i idealne su za savršeno upotpunjavanje glamuroznog make up looka. Trepavice Queen, Fairy i Premium Diva su 3D trepavice izrađene od prirodnih dlačica dok su Strong & Beautiful i Bright & Shine 3D trepavice izrađene od svile.

Osim umjetnih trepavica, u dm-u možete pronaći i Marra spužvicu za blendanje, ekološki prihvatljivu alternativu klasičnim spužvicama za blendanje pudera. Marra spužvica je dvoslojna, napravljena od antibakterijskih baršunastih vlakana mikrofibre, dizajnirana za jednostavno i ravnomjerno nanošenje proizvoda, a može se koristiti suha ili vlažna.

Proizvodi se nalaze u odabranim dm prodavaonicama, a više informacija pronađite na dm-ovoj internetskoj stranici.