Active Beauty
SEINZ. – njega za muškarca za cijelo tijelo

Brijanje, stajling, njega - novi muški svijet SEINZ.

SEINZ. – njega za muškarca za cijelo tijelo

Brijanje, stajling, njega – novi muški svijet SEINZ. nudi sve što je muškarcu potrebno za izgled.

Lice

 

Najbolji trik za ljepotu u stvarnosti je potpuno jednostavan: dobra, redovita njega. Jer njegovani muškarac automatski je za tri broja privlačniji. Zahvaljujući nekoliko trikova to će vam uspjeti bez velikog troška. Gelom za pranje mikroalge marke SEINZ. moguće je oprati lice i bradu. Neposlušne dlačice na bradi nakon toga se mogu oblikovati. Sada SEINZ. ulje za bradu s uljem jojobe djeluje najbolje: Rasporedite nekoliko kapi po dlanovima i ravnomjerno umasirajte. To njeguje i sprječava prije svega svrbež.

Tijelo

 

Dobra vijest: Napokon muškarac ponovno može pustiti dlake! Svejedno bi se dlake na tijelu trebale malo obuzdati. Ramena i leđa u pravilu moraju biti glatka. Prijelazi do prsnih dlaka potpuno se uklanjaju brijanjem ili smolom. Gel za brijanje pinija marke SEINZ. optimalno priprema kožu na brijanje, poboljšava klizanje britvice i sprječava iritacije kože. Krema za tuširanje sensitive mikroalge breza marke SEINZ. nježno čisti osjetljivu kožu nakon brijanja.

Kosa

 

Moderan surferski look od sada smiju nositi i ljudi koji nisu iz Kalifornije. Volumen koji je za to potreban postiže se šamponom okrepljujuća breza marke SEINZ. Za valove u kosi make-up artistica Ina Maurer masira slani sprej u kosu. Pri feniranju ili sušenju na zraka potrebno je pojedinačne pramenove iznova protrljati i uvrtati. Ako želite strukturu, ali manje kovrča, upotrijebite SEINZ. mattpaste vosak za kosu u suhoj kosi.

 

Njega s dodatnom vrijednosti. Mnoge ambalaže proizvoda SEINZ. sastoje se od recikliranih materijala, a osim toga svakom kupnjom pomažete ekološkom projektu „Plastic Bank“.