Active Beauty
Promjena boje kose više ne mora biti velika odluka

Nova nijansa - nema problema!

Promjena boje kose više ne mora biti velika odluka

Nekoć je bilo riskantno i skupo isprobavati nove nijanse. Zašto i kako se sada možete bez straha odvažiti na promjenu saznajte u nastavku!

Budimo realni, koje god da je boje vaša kosa i koliko god vam bila draga, ideja o osvježenju uvijek je privlačna. Na žalost, bez obzira na tehnologiju i maštovitost, ne možete znati kako će vam (i hoće li vam) pristajati određena nijansa. Zatvorite oči i zamislite sebe kao plavušu, a zatim kao crnku. I, kako vam se čini?

Teško je znati, zar ne? Iza zatvorenih očiju možda ne izgleda tako laskavo, ali ako se odvažite na promjenu, možda ćete se iznenaditi. Jednostavno rješenje je reell’e šampon za toniranje kose čija boja traje do četiri pranja, jednostavno se koristi kod kuće i košta svega 22,90 kuna! Šamponi za toniranje kose dm marke réell`e dolaze u brojnim nijansama, među kojima nam je trenutno omiljena granat crvene, i platinasto plave, do bakreno plave.

Kad uz pomoć šampona za toniranje otkrijete novu nijansu, možete se odlučiti zadržati je tijekom 24 pranja što će vam omogućiti réell`e boje za intenzivno toniranje kose. Ako na kraju odlučite da se radi o materijalu za dugoročan odnos, a ne o pukoj ljetnoj avanturi, posegnite za réell`e trajnom bojom i ovjekovječite svoju novu vezu.

Ne zaboravite da se réell`e proizvodi, kao i ostale dm marke, diče najboljim omjerom cijene i kvalitete, što za vas znači da ćete svaki od proizvoda koje smo spomenuli moći kupiti za manje od 30 kuna!

Više informacija pronađite na našoj Facebook ili web stranici.

 

 

Kava ili nova boja kose? Prvo osvježite svoju boju, a onda s prijateljicama na kavu.