Active Beauty
Održiva ponuda

Jednostavno dugoročno.

Održiva ponuda

Već i samo jedan od ovih modnih dodataka može nas obradovati više od brojnih drugih. Zašto? Zato što je održiva proizvodnja jednostavno dugoročnija.

Jedno je pričati o održivom životu, a nešto je sasvim drugo, teže, doista ga i živjeti. Samo bismo još tu jednu jeftinu majicu. I još jedne sunčane naočale. I ručnu torbicu koja dobro pristaje uz to sve. Svjesni smo toga kako sva ta prekomjerna roba često potječe iz upitnog proizvodnog procesa. No ta nam spoznaja ne pomaže puno kada želimo potisnuti sklonost impulsnoj kupnji. Donosimo izbor modnih dodataka iz održive proizvodnje kojim pružamo svoju podršku. Većinom je riječ o austrijskim proizvodima od recikliranog materijala koji će vam donositi radost puno duže nego što traju mnoge impulsne kupnje čiji učinak zaboravite i prije no što se vratite kući.

Održivi modni dodaci

Stvar je do pravog izbora. Model "Visor Black" ROSA MOSA proizvodi se iskljulivo u Austriji.
Pomoć u razvoju. Pri kupnji jednog para natikača TOMS jedan se poklanja socijalno ugroženj djeci. Razlog više da se opredijelite za ove šarene primjerke "Multi Tribal!.
U duginim bojama. Heklani broš KNITTED LOVE potiče nas na to da u život unesemo više boje.
Vezanje obavezno. Uz modernu odjeću, HESS NATUR donosi i dobar izbor modnih dodataka iz održive proizvodnje popust ovog crvenog remena.
Nakit s dioptrijom. Jednostavan, a tako poseban. Si&Eter Jewelry
Mirisna torbica. HIPPY GARDEN jedinstvena večernja torbica koja otpušta mirisne note magnolije.
Šesterokut. Uz ekstravagantan dizajn sunčane naočale "Hendrix Sun Collection B." oduševljavaju i mjestom na kojem su proizvedene, a riječ je o dizajnerskom studiju ANDY WOLF u Hartbergu.
Princip reda. Kozmetička torbica ECOALF proizvodi se od boca pronađenih u morima.