Active Beauty
Ljetni praznici 2022.: 5 ideja za obitelji

Mnogo aktivnosti

Ljetni praznici 2022.: 5 ideja za obitelji

Mnoga djeca čeznu za godišnjim ljetnim praznicima. Devet tjedana igre, zabave i akcije. Imamo pet ideja koje će ljeto 2022. god. učiniti skroz posebnim!
Kupanje u jezeru, na moru ili u bazenu, susreti s prijateljima, putovanje na odmor ili druge cool aktivnosti s obitelji - na ljetnim praznicima se sve čini mogućim. Pomoću ovih ideja Vi i Vaša djeca rado ćete se prisjećati ljeta 2022. godine.

 

Priređivanje zabave za susjede

U dobrim ste odnosima sa svojim susjedima? Predivno! Još ne poznajete neke od susjeda? Krajnje je vrijeme da se to promijeni! Zajedno priredite uličnu proslavu - postavite nekoliko pivskih stolova, a svatko tko dolazi donosi sa sobom grickalice i pića i već ste stvorili najbolje preduvjete za uspješnu proslavu. I tko zna, možda će među novih poznanstvima biti i obitelji koje i same imaju djecu. Tako će se na jednostavan način uspostaviti novi kontakti za igranje za nadolazeće ljetne praznike i nakon njih. 

 

Posjet rudniku

Možete li se sjetiti svog posljednjeg posjeta rudniku? Ako je to bilo prije nekoliko godina, vrijeme je za revival ovih ljetnih praznika. U Bad Dürrnbergu bei Hallein, Hallstattu i Altausseeu možete hodati stopama starih rudara i vrućih ljetnih dana na nekoliko sati na posebno avanturistički način pobjeći od vrelog sunca.

Školica, gumi-gumi, desetka

Mnogo je vremena prošlo. Možete li se još prisjetiti klasičnih uličnih igara iz svog djetinjstva? Školica, gumi-gumi ili desetka – bila bi velika šteta da Vaša  djeca ne isprobaju te klasike. Dakle, napnite gumenu traku, pripremite loptu i izvucite kredu za pločnik. Ljetni su praznici savršeni za to da se sa svojom djecom na zabavan način vratite u svoje djetinjstvo!

 

Promatranje zrakoplova

Živite u blizini zračne luke? U tom slučaju, ovo je savršeno. Povedite svoju djecu i provedite zabavno vrijeme u zračnoj luci. Mnoge zračne luke nude besplatnu terasu za posjetitelje s koje se pruža savršen pogled na pistu za slijetanje i uzlijetanje zrakoplova. Jasno je: svako dijete će zinuti kada ogromna ptica zajedri nad njegovom glavom.

 

Istraživanje okolice

Budimo iskreni - naš radijus kretanja u svakodnevnom životu nije prevelik. Iskoristite sa svojom djecom ljetne praznike i istražite i proširite vlastiti teritorij. Mikroavantura počinje odmah pred kućnim vratima. Ne idete ustaljenim putevima i iznova otkrijte svoju okolicu.