Bilo kao ukrasna bundeva za rezbarenje ili kao hokkaido, butternut i spaghetti tikva (da, potonja stvarno postoji) - koliko god raznovrsne bile tikve, toliko je različitih mogućnosti za njihovo korištenje u jesenskim jelima. „Može se koristiti na toliko puno načina, prikladna je za juhe, variva, ali je dobra i za slatka jela“, govori nam foodblogerica Verena Lang o svom omiljenom povrću, bundevi. Ona je i prava domaća supernamirnica. Na svom blogu zajedno sa svojom bakom redovito objavljuje tradicionalne recepte s voćem i povrćem iz vlastitog vrta.

Bundeva je pritom, osobito pripremljena kao juha, prava hrana koja će Vam ugrijati dušu, a koja nam ne samo zimi donosi ugodno raspoloženje i opskrbljuje mikronutrijentima. Savršeno za jesen i naš imunološki sustav! Smatrate juhu od bundeve nemaštovitom? Onda ova foodblogerica za Vas donosi savjete kako možete iskoristiti ostatke bundeve, a da (gotovo) svima bude ukusno. Plus: potpuno drukčiji i fini recept za juhu.