Active Beauty
Trčimo za Opću bolnicu „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku

Omiljena utrka za žene postala je virtualna i trči se u cijeloj Hrvatskoj

Trčimo za Opću bolnicu „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku

Kako učiniti nešto dobro za svoje zdravlje i zajednicu?
Na dm žensku utrku možete se prijaviti do 6. lipnja na www.ticketing.com.hr. Kotizacija za utrku iznosi 100,00 kuna, a uplatom ostvarujete pravo na sudjelovanje u utrci te dobivate poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a i dm-ovih partnera. Poklon-paket možete preuzeti u prodavaonici dm-a ili odabrati dostavu na kućnu adresu uz nadoplatu troškova dostave u iznosu od 25 kuna.

Kako prikupljati kilometre?
Pri prijavi odaberite dionicu od 5 ili 10 kilometara, a nije važno koliko puta ćete trčati, gdje ćete trčati i koliko brzo ćete trčati. Važno je da svoj cilj nastojite ostvariti u periodu od 14. do 20. lipnja kada se održava utrka. Virtualna dm ženska utrka promiče odgovoran odnos prema zdravlju i zajednici, a kako bi vas potaknuo da ostvarite cilj, dm će prilikom određivanja iznosa donacije u obzir uzeti svaki kilometar koji pretrčite unutar odabrane dionice.

Kako prijaviti rezultate?
Važno je sudjelovati, ali i zabilježiti svoje sudjelovanje. Kako biste svojim kilometrima dali podršku dm-ovoj donaciji, trebate ih zabilježiti jednom od aplikacija za trčanje po želji te u razdoblju od 14. do 20. lipnja prijaviti rezultate trčanja. Na e-mail dmzenskautrka@ticketing.com.hr pošaljite fotografiju odnosno screenshot zaslona aplikacije s rezultatima uz ime i prezime, datum, vrijeme, broj pretrčanih kilometara te pretrčane rute (GPX). Rezultate je potrebno poslati s iste e-mail adrese koju ste koristili prilikom prijave na utrku.