Active Beauty
Vrijeme je za roštilj

Donosimo sve ukusne detalje vezane za roštilj.

Vrijeme je za roštilj

I’m on fire! Ovo ljeto na grilu se neće peći samo stakeovi i burgeri nego i prilozi jer upravo će potonji roštilj učiniti uspješnim.

Naša preporuka: pripremite i salatni bar s dovoljno dodatnih kombinacija koje će zadovoljiti ne samo ljubitelje stakeova nego i obožavatelje povrća. Ujedno možete zatomiti prve tragove gladi u slučaju da vam se oduži sama priprema vatre.

Moglo bi vas zanimati

Vegeterijanski hamburger

Dobro je znati – izloženost izravnoj ili neizravnoj toplini? Zlatno je pravilo da za sve za što je potrebna jaka temperatura i maksimalno 25 minuta da bi se pripremilo, možete biti izloženo direktnom izvoru temperature. Sve što se mora duže pripremati, a to je na primjer neko pečenje, roštilja se neizravno. Zato je važno ugljen uvijek stavljati po sredini kako biste stvorili uvjete za neizravnu termičku obradu.

Savjet: U marinadu nemojte stavljati sol jer ona izvlači tekućinu pa se meso na grilu brže isušuje.

Savjeti za savršen roštilj party

Pripremamo rošitlj-party uz originalne priloge, osvježavajuće napitke i ljetnu dekoraciju.

DEKORACIJA MOŽE BITI TOLIKO JEDNOSTAVNA!

Grančicu ružmarina povežite s malo limuna i položite direktno na tanjur. Ružmarin odmah počinje odbijati komarce koji nas navečer rado gnjave.

ROŠTILJ BEZ SALATE?
Nije zamislivo. Naši miljenici su kus-kus i slanutak iz linije proizvoda dmBio, a kombinirati ih možete s povrćem iz vlastitoga vrta.

OSJEĆAJ KAO NA GODIŠNJEM ODMORU
Sazrele na mediteranskom suncu, a rukom brane i otkoštičene masline dmBio oplemenit će svaki burger ili salatu.

NEKA ŽIVI RAZNOLIKOST!
Roštilj je poput bifea – potpuno bi pogrešno bilo ograničiti se samo na jedno jelo.

JASNA STVAR
Na zasebnom stolu poslužite salatni bife i umake za salate te napitke kako ne biste zatrpali glavni stol.

DEKORACIJA DODATNE VRIJEDNOSTI
U kasni sat limun iskoristite za pripremu koktela. Preko dana limun iskoristite za uklanjanje crvenih mrlja od vina i salate sa stolnjaka.

Preporučujemo