Menu

Trendovi za kosu ove zime

Zimski čvorovi.

Home » Ljepota » Trendovi za kosu ove zime - 11.2016

Uvrnuto & svezano u čvor

Male punđe

schoenheit-5-ab_2016-09

Maleno. Pozdrave nam šalju 1990-e godine preko malih punđa koje su postale hit ove sezone. Napraviti razdjeljak sa strane, kosu rasporediti na dva dijela, s jedne i druge strane razdjeljka te sasvim nisko kod početka vrata uvrnuti u male punđe. Ovakva frizura omiljena je među mlađim ženama.

schoenheit-6-ab_2016-09

Kako ih napraviti:

Napravite razdjeljak po sredini ili sa strane, kosu podijelite sa svake strane razdjeljka, svežite gumicom, a potom sa svake strane uvijajte u malu punđu. Na kraju učvrstite gumicama za kosu ili ukosnicama s obje strane.

Preporučujemo:

Zapetljano. Tanke i elastične ebelin mini gumice za kosu savršene su za pletenice.
Prirodno za kosu.
 Za fleksibilno učvršćivanje, volumen i sjaj isprobajte alverde sprej.

 

Samurajska punđa

Ovu frizuru smo vidjeli na muškarcima, točnije na tradicionalnim japanskim borcima, samurajima. Kosa se veže visoko na sredini glave u čvrstu punđu. Ako želite klasičnu verziju, onda morate izbrijati kosu sa strane.

Moćno. Ovu frizuru smo vidjeli na muškarcima, točnije na tradicionalnim japanskim borcima, samurajima. Kosa se veže visoko na sredini glave u čvrstu punđu. Ako želite klasičnu verziju, onda morate izbrijati kosu sa strane.

Kako napraviti: Uredno začešljajte kosu prema vrhu glave pa je svežite kao da vežete malu omču. Dodatno učvrstite s nekoliko gumica za kosu kako biste pojačali željeni učinak i postigli bolju statičnost. Na kraju dobro učvrstite sprejem za kosu.

Preporučujemo:
Zaštita. Zaštitite svoju kosu od topline sušila, figara ili glačala s Balea sprejem za zaštitu od topline.
Ravno. Ukrotite svoju kosu Remington uređajem za ravnanje kosu.

Uvrnuta chignon punđa

Chingon je obični čvor spleten od kose, ali na francuski način. Pokazat ćemo vam kako napraviti malo umjetničko djelo od svoje kose s nekoliko jednostavnih čvorova.

Čvor. Chingon je obični čvor spleten od kose, ali na francuski način. Pokazat ćemo vam kako napraviti malo umjetničko djelo od svoje kose s nekoliko jednostavnih čvorova.

Kako napraviti:Razdijelite kosu na četiri velika pramena. Dva srednja pramena jednostavno svežite u stabilan čvor, a potom učvrstite ukosnicama. Potom i vanjske pramenove svežite u čvor i pričvrstite ga, ali tako da bude što manje vidljiv.

Preporučujemo:
Jednostavno. Srebrne ukosnice ebelin s detaljima bisera za svaku prigodu.
Čvrsto. Balea pjena za kosu za 24-satno ultra učvršćivanje.

 

 

 

 

Kobrin čvor
Riječ je o običnom konjskom repu, ali napravljenom na malo drukčiji način. Za ovaj tip frizure neće vam trebati nikakve gumice za kosu, već vam je potrebna samo vaša kosa. Izdvojite jedan pramen koji će se obavijati oko ostatka kose poput zmije.

Zmija. Riječ je o običnom konjskom repu, ali napravljenom na malo drukčiji način. Za ovaj tip frizure neće vam trebati nikakve gumice za kosu, već vam je potrebna samo vaša kosa. Izdvojite jedan pramen koji će se obavijati oko ostatka kose poput zmije.

Produkte von dm

Kako napraviti: Podijelite kosu na dri dijela, a potom srednji svežite u konjski rep. Lijevi pramen omotajte oko repa i dobro učvrstite po sredini čvora. Desni pramen isto tako omotajte oko repa pa ga provucite kroz lijevi pramen. Oba pramena učvrstite vezanjem u čvor te ukosnicama. Sam krajnji oblik ove frizure možete samostalno kreirati

Preporučujemo:
Praktično.
 ebelin ukosnice uvijek je dobro imati pri ruci
Sjajno. Učvrstite svoju kosu i dajte joj prirodni sjaj sa Syoss lakom za kosu.

Više: Još punđa

Uvrnuta chignon punđa

Jako jednostavna, a ujedno elegantna punđa. Sve što vam je porebno su: gumica za kosu, ukosnica i malo laka za kosu.

Kako napraviti: Svežite kosu u niski rep i učvrstite je gumicom. Potom rep umotavajte provlačeći ga kroz rupu u kosi iznad gumice onoliko puta koliko je potrebno da se na vratu oblikuje punđa. Dodatno učvrstite ukosnicama te malo laka za kosu i frizura će biti spremna.
Voilà: i uvrnuta chignon punđa je gotova.

Savjet: punđu uvijek možete dodatno učvrstiti ukosnicama.

Video: Hashtag u kosi

Hashtag posvuda!

Ako se želite malo poigrati isprobajte hashtag u kosi.

Prema gore
OKViše informacija