Menu

Uredno, momci!

Prava njega za muškarca.

Home » Ljepota » Njega » Uredno, momci! - 09.2018

Odanost je vrlina. Osim kad se radi o njezi tijela. Najnovije proizvode slobodno potraže i gospoda.

Njega brade

Gusta brada, brkovi ili trodnevna verzija – svaka brada traži njegovanje. Stoga glavno geslo za njegu brade glasi: pranje, uređivanje, stiliziranje. A budući da obični šampon nije dovoljan da se brada temeljito opere i koža zaštiti od svrbeža koji može nastati te da se brada još i oblikuje, za svaki od ovih koraka postoji primjereni kozmetički proizvod.

Za savršenu bradu. got2be ulje za njegu.

Pomada. Balea MEN pomada oblikuje vašu bradu, ali i kosu.

Dezodoransi bez aluminija

Temom aluminijevog klorida u dezodoransima već godinama se bave proizvođači, znanstvenici i potrošači jer te tvari navodno pospješuju Alzheimerovu bolest i rak dojke. Iako jednoznačni rezultati ispitivanja još nisu poznati, promjena načina razmišljanja u punom je jeku. Pritom dezodoransi bez aluminija obavljaju svoj posao jednako pouzdano. Specijalne formule i dodaci sprečavaju razmnožavanje bakterija koje stvaraju neugodne mirise i štite od mokrih pazuha i neugodnih mirisa.

Dobro njegovan. Svježina i njega u jednom: dezodorans Fresh Elements branda DOVE MEN + CARE pruža zaštitu od znojenja i njeguje pazuhe.

24-satna zaštita. Strassenkicker deo sprej za osjetljivu kožu.

Unisex. CL Med deo balzam namijenjen je posebno osjetljivoj koži.

 

Aktivni ugljen

Za muškarce koji se ne boje barem jednom dobro zaprljati. Aktivnom se ugljenu pripisuju vrlo posebna njegujuća obilježja. Zbog toga se prah intenzivno crne boje sve više koristi u gelovima za umivanje i tuširanje, šamponima i proizvodima za piling. Aktivni ugljen veže na sebe tvari poput masnoća, loja i nečistoća pa se stoga koristi za čišćenje nečiste i masne kože. Pri njezi kose čestice aktivnog ugljena sa sitnim porama upijaju višak sebuma s vlasišta i kosu temeljito čiste od proizvoda za oblikovanje.

Black Magic. Nivea Men gel za brijanje Deep. Formula s crnim ugljenom čisti kožu i pomaže boljem klizanju britvice.

 

Prema gore
OKViše informacija