Menu

Tri looka sa sjenilom za ljetne trenutke

Nanesite sjenilo, maskarom namažite trepavice i krenite na idući tulum uz bazen!

Home » Ljepota » Make-Up » Tri looka sa sjenilom za ljetne trenutke - 07.2020

Nanesite sjenilo, maskarom namažite trepavice i krenite na idući tulum uz bazen! Ili na kasni doručak na vlastitom balkonu. Ili uz vodu ili unutra: Uz naše ideje za šminkanje Vaše će oči zasjati u divnim plavkastim tonovima, tako plave i tirkizne kao što su naše more i jezera. A onaj ljetni feeling će doći sam po sebi, obećajemo.

 

Nanošenje sjenila: Koji ton plave ide uz koju boju očiju

Vaša boja očiju otkriva koja boja maskare i koji ton plave ide najbolje uz Vas: Smeđe oči zasjat će u veselom smokey eyes izgledu od tirkizne do srednjeplave nijanse, plave oči lijepo će se naglasiti hladnim srebrenim nijansama, dok će zelenim očima divno pristajati akvamarinski tonovi.

Savjet: Dok oči svijetle u plavim tonovima, ostali izgled šminke slobodno može biti nešto decentniji. Obrazi i usne u nježnim tonovima breskve zaokružit će cijeli aqua look.

Nanošenje plavog sjenila: 3 ideje za osvježavajući make-up očiju

  1. Aqua wings uz tirkiznu crtu na kapku

Snažna tirkizno-plava crta na kapku dat će očima sjaj. Za to je najbolje koristiti vodootpornu olovku za oči marke TREND IT UP Contour & Glide koja se neće razmazati ni po vrućim ljetnim danima.

I ovako krenite: Olovku za oči povucite od sredine gornjeg kapka duž vijenac trepavica do vanjskog kuta oka i jedan dio produžite u smjeru završetka obrve. Kako crta na kapku ne bi ispala previše decentna, povlači se druga linija iznad prve natrag prema unutarnjem kutu oka. Na kraju se obje spoje. Crne trepavice. Uz to još: crna maskara i tirkizni lak za nokte u istom tonu boje.

 

  1. Smokey blue eyes s paletom sjenila

Ne, ne želimo natrag u 80-e. Kako bi plava sjenila izgledala cool i otmjeno, ton boje se treba dobro uskladiti s bojom očiju. Bilo da su srebrni tonovi za plave, srednjeplava za smeđe ili akvamarin za zelene oči: Jedna paleta sjenila u različitim nijansama, npr. marke S.HE, stvara predivne poglede. Dodatnu dozu sjaja osigurava plavo sjenilo za oči s metalik efektom, npr. marke TREND IT UP.

I ovako krenite: Za smokey eyes nanesite najintenzivniju nijansu na pokretni kapak te nježno stopite prijelaz prema van. Drugi sloj sa šljokičastim sjenilom pobrinut će se za wow efekt. Donji kapak se također naglašava daškom plave boje. Savjet: S dobrom podlogom za sjenila šminka će duže izdržati.

 

  1. Kraljevskoplave trepavice

Jednostavno i lijepo: S plavom bojom maskare, npr. marke ALVERDE, Vaš će se pogled pretvoriti u pravi mamac za oči. Posebno se osvježavajuće cijeli izgled doima, kada se samo gornje trepavice obilato namažu u jarkoj kraljevskoplavoj boji. Kome još uvijek nije dovoljno boja, taj može donje trepavice uljepšati nekom drugom bojom (npr. bijela, zelena ili ljubičasta). Decentnija verzija bi bila: Prvo nanesite jedan sloj smeđe ili crne maskare i zatim samo vrhove trepavica naglasite plavom bojom.

Prema gore
OKViše informacija