Menu

Svježe premazani

Donosimo najnovije spoznaje iz svijeta dizajniranja noktiju.

Home » Ljepota » Svježe premazani - 04.2017

Lakovi i drugi proizvodi za uređenje noktiju odavno su se udaljili od amaterizma pa se sada svrstavaju u red proizvoda s olimpijskom disciplinom. Trendovi u odabiru boja, uzoraka, tekstura i stila mijenjaju se dinamikom kojom se općenito mijenjaju modni stilovi. Donosimo najnovije spoznaje iz svijeta dizajniranja noktiju prema kojima se može reći da sa svojom ponudom u dm-u prednjačimo u nametanju novih trendova.

Glamurozni nokti

Svjetlucave fantazije kod ovoga stila ne poznaju granice. Pritom se radi sa svjetlucavim česticama za nokte ili, pak, posebnim paletama boja. Objema varijantama uređuje se cijela površina nokta ili se, pak, presijavajućim česticama uređuju rubovi noktiju.

Kako napraviti:

Look 1: na već manikirane nokte prvo nanosimo jedan sloj prozirnog laka, a potom moramo djelovati brzo. Zato je preporučljivo stilizirati jedan po jedan nokat jer se na još neosušenom laku posipa mala količina presijavajućih čestica roza boje, i to samo uz rubove. Slobodno pustite da se sjaj blago razlijeva prema sredini nokta. Na kraju nanesite nadlak kako bi površina nokta bila glatka, a učinak postojan.

Look 2: svjetlucavi cirkončići lakše se nanose kad su nokti svježe lakirani. Prije no što upotrijebimo cirkone, potrebno ih je pomiješati u jednoj posudi, a potom nanositi na nokte. Nakon što nanesemo sloj baznog laka, potrebno je po noktima posudi cirkone. Dijelovi koji prvi dospiju na površinu nokta, ostat će zalijepljeni. Nakon što ukrasimo sve nokte, dijelove koji strše, možemo skratiti škaricama za nokte. I u ovom slučaju na kraju nanosimo nadlak.

Što vam je potrebno

Zabljesni kao zvijezda. s.he stylezone gliter za ukrašavanje noktiju u ružičastoj boji. (224/603).
Za posebne trenutke. NägKamenčići za nokte s.he stylezone (230/601).

Nokti s tetovažom

U međuvremenu smo počeli tetovirati i nokte. Velika prednost krije se u činjenici da rezultat ne moramo nositi na sebi trajno, nego se svaka tetovaža, pa tako i neko loše rješenje, lako može izbrisati odstranjivačem laka za nokte. Što se tiče motiva na naljepnicama za nokte, nemamo baš nikakvu zamjerku. Jednostavna je metoda kojom se nanose što nam ostavlja prostora da se pretvorimo u prave virtuoze stila.

Kako napraviti:

Prvo se odlučite za boju podloge. U slučaju ovog primjera mi smo se odlučili za nude boju na kojoj se posebno dobro ističe crna tetovaža za nokte. Potom potražite jednu ili više odgovarajućih tetovaža i izrežite ih. Odstranite foliju i nanesite tetovažu na željeno mjesto na noktu. Potom nježno prijeđite prstom preko površine nokta. Preko tetovaže nanesite prozirni lak kako bi vaše umjetničko djelo bilo postojano.

Što vam je potrebno

Jednostavno i lako. s.he stylezone naljepnice za ukrašavnje noktiju (122/601)
Svjetlucavo. Ukrasni kamenčići za svaku prigodu s.he stylezone (227/601)

Nokti i točka

Točke na noktima dolaze u različitim kombinacijama boja i veličinama. Odlučili smo se za decentne, ali zato elegantne varijante: crnu koja se nanosi na crnu podlogu ili, pak, mat koja se nanosi na presijavajuću podlogu.

Kako napraviti:

Baš kao i kod svakog drugog uzorka počinjemo urednim nanošenjem podloge za nokte. Prvo se nokti premazuju mat crnim lakom, a ako nemate takav lak, možete koristiti i nadlak s mat efektom. Nakon što se sve dobro osuši, možete početi sa stiliziranjem. Crnim presijavajućim lakom oslikajte jednu do dvije točke na svakom noktu. Točke nastaju tako da dobro zašiljen kist vrtite oko njegove osi. Važno je da pritom radite jako uredno.

Što vam je potrebno

Klasično. s.he stylezone crni lak ua nokte pristaje uz svaki outfit.

Nokti na prugice

Posvuda omiljen uzorak prugica ove je sezone dospio i na nokte, i to u najrazličitijim varijantama. Ovom prigodom predstavit ćemo dva takva stila. Kod prvoga smo radili s trakama od metalik presijavajućih folija koje se mogu kupiti u rolama baš kao i obični selotejp. Plemenitu notu daju zlatne trake za nokte u kombinaciji s decentnim lakom za nokte, primjerice, sive boje. Trake za drugu varijantu povlače se posebnom olovkom. Narukvica s privjeskom EBELIN.

Kako napraviti:

Look 1: prvo na nokat nanesite mat lak sive boje. Kad se dobro osuši, odredite smjer prugica, a potom precizno postavite trakice uz rub nokta i odrežete na željenu dužinu. Budući da su trakice za nokte samoljepljive, postupak je relativno jednostavan. Kad je sve polijepljeno, nokte premažite jednim slojem prozirnom laka za nokte. Tako će trakice biti čvrsto pripijene uz nokat i nećete dolaziti u napast da ih odlijepite.

Look 2: i u ovom slučaju biramo sivu boju laka za boju podloge. Crnom olovkom za nokte trebamo naslikati trakice na vanjsku trećinu nokta.  Da bi trakice ostale ravne, pomozite si listom papira da biste naslikali traku uzduž nokta. I to je to!

Što vam je potrebno

Za kreativne. s.he stylezone nail art liner za ukrašavanje noktiju (122/00).
Tamno. L’OREAL lak za nokte CR Huile za odvažne.

Dodatno: 4 trenda za nokte

 

Ravno sa Instagrama: pogledajte trendove

제니❤ 스마일 🙂 #smilewire #cuticlewirenail #highheelnails

Ein Beitrag geteilt von 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) am

Ladyfingers 👋🏽 • • ft. @essiepolish colour of the month "ladylike" and @holachrissy #nailart #ladylike #notd

Ein Beitrag geteilt von Rita Remark (@ritaremark) am

Warding off evil one mani at a time👁‍🗨 #EvilEyeNails

Ein Beitrag geteilt von ROCIO OCAMPO (@momdutyblog) am

Prema gore
OKViše informacija