Menu

Trendovi boje kod šminke: Paleta za izgled u jesen 2019.

Novi trendovi boje za šminku u jesen pružaju nam šarenilo zabave.

Home » Ljepota » Make-Up » Trendovi boje kod šminke: Paleta za izgled u jesen 2019. - 09.2019

U jesen 2019. trendovi boje kod šminkanja ukazuju na spektakl boja: od nježnih ljubičastih tonova, usana boje bobica preko pink obraza do oživljavanja neonskih boja iz 80-ih – ponešto za svakoga. Slijedi pregled najvažnijih trendova boja kod šminke u jesen 2019.

Ljubičasto raspoloženje

Nježnim tonovima lavande u nadolazećoj se sezoni naglašava ženstvena strana. Za odgovarajuću šminku za oči rasporedite pastelnu boju na cijelom kapku i tamnom ljubičastom u kutovima očiju stvorite više dimenzije.

Vrlo bobičasto

Ruževi za usne u bojama bobica pravi su višestruki talenti. Zaista pristaju svakom tonu kože i ističu bjelinu zubi. U kombinaciji sa sjenilom odgovarajuće boje ili lakom za nokte nastaje kul monokromatski izgled.

Idemo, ružičasta

Pink i ružičasta stvaraju rumene obraze kada je dan tmuran. Od nježne do jarke, sve je dozvoljeno. Rumenilo smijete nanijeti u debelom sloju na obraze i na kapke. Ako ste odvažni, spojit ćete sve blagim prijelazom u istoj boji.

Pustinjske vibracije

Zemljani do crvenkasti tonovi nakon ljeta i u jeseni stvaraju trenutke odmora. Bilo kao sjenilo za oči, broncer ili lak za nokte – pješčani terakota tonovi optički griju lice i stvaraju pravilan sjaj.

Jarko šarenilo

Oživljavanje neonskih boja iz 90-ih ne odnosi se samo na modu, nego i na šminku. Dopuštene su sve dugine boje, glavno da su jarke. Naglasci u neonskoj boji postižu se u obliku crta ispod kapaka, šarene maskare ili naglašenih usana.

Prema gore
OKViše informacija