Menu

Sve u trendu

Najbolje nijanse za oči, usne i obraze.

Home » Ljepota » Sve u trendu - 09.2016

Svjetovi i trendovi boja. Svijeti i tamni. Mat i svjetlucavi. Promjena pruža savršenu cjelinu.

Sve ide u zlatnom smjeru

Ove sezone zlatna može napraviti velike stvari. Preko dana može prekrivati cijeli kapak, sve do obrva. Za večernje prilike dajte mašti na volju – na primjer tako da ispod očiju naslikate zrake sunca.

blondes Mädchen mit Goldstaub unter den Augen.

 

Sve same svjetlucave ljuskice

Lak za nokte s presijavajućim česticama u zlatnoj ili srebrnoj boji ove se sezone treba nalaziti u svakom kozmetičkom ormariću. Mogu se nanositi samostalno ili kao gornji sloj iznad nekog drugog laka u boji. Ružičasta, boja kože kao i jako tamni tonovi jako se lijepo slažu u ovakvoj kombinaciji.

Nägel mit Pailetten Nagellack

Sve je u crvenoj

Tamnocrvene usne ove će sezone biti hit. Bez obzira na to želimo li ostaviti duboki dojam, učinak će biti intenzivan. Kako bi se ukupni dojam ipak malo ublažio, naš model nosi nešto srebrnih čestica sjaja na očnim kapcima.

schoenheit-2-ab_2016-07

Trend šminkanja- tamni ruževi:

1. Tamne boje ruža za usne djeluju izuzetno otmjeno, ali istovremeno čine da izgledate starije. Razmislite jeste li spremni za to.
2. Tamni ruž za usne čini da usne izgledaju tanje. Onaj tko ipak ne želi odustati od toga, može se poslužiti sa nešto sjaja za usne. Još jedan trik kojim se povećavaju tanke usne jeste iscrtavanje linija malo preko linije usana.
3. Ljubičaste nijanse, kao što je boja šljive, izgledaju odlično uz svijetli ten, kao i crna. Kod tipova kože boje masline veoma dobro izgledaju tamne ružičaste nijanse. Tamni tipovi kože mogu slobodno koristiti nijanse crnog vina i boju kupine.
4. Mali savjet na rubu: kod tamnih nijansi ruža, još je važnije da usne prethodno dobro njegujete i da ih uokvirite pomoću olovke za usne.

Sve prirodno

Boje marelice ili breskve mogu se višestruko primjenjivati. Naš model nosi boju, u ublaženoj verziji, na očnim kapcima, obrazima, a malo i na usnama. Ovaj stil djeluje jako moderno, a istovremeno i prirodno.

Junge Frau - ganz natürlich geschminkt

Sve je romantično

Ružičasta svakom stilu automatski daje notu romantičnosti. Nježni, presijavajući tonovi ružičaste na usnama izvrsno se slažu sa srebrnim sjenilom za oči. Ovaj stil osobito dobro pristaje uz blijedi ten.

Junge Frau geschminkt mit Patellfarben

Sve uvijeno

Novi trend u svijetu frizura nalaže nam da kosu pletemo u netipičnu punđu. Bit će to novi stil koji će  izgledati kao da je ispao spontano, a upravo to i želimo. Usput – višestruko je primjenjiv.

Alles verwickelt. Beim Frisurentrend Up-do geht es im Grunde darum, die Haare abseits der klassischen Hochsteckfrisur hochzustecken. Ein Look, der gewollt etwas ungewollt aussieht und vielseitig einsetzbar ist.

Prema gore
OKViše informacija