Menu

Svečani glamurozni make-up: Ova 3 looka uvijek idu

Donosimo trikove za šminkanje i update za ovu sezonu.

Home » Ljepota » Make-Up » Svečani glamurozni make-up: Ova 3 looka uvijek idu - 12.2020

Posebno nakon ovako burne godine kao što je ova bila, blagdani traže posebno veliku dozu sjaja: Nikakav problem uz ovaj glamurozni make-up.

Svake godine iznova se za Božić ne predstavljamo samo u najboljem ruhu, nego se i brinemo za odgovarajući glamurozni make-up. Isto tako je i ove godine jer smatramo da, iako blagdane provodimo u malom krugu ljudi, to ne predstavlja razlog da ne posegnemo opet duboko u svoju glamuroznu škrinju.

 

Molimo napravite mjesta za glamurozni make-up! Ovo su 3 trenda na koja se oslanjamo

 

1. Tamni make-up za oči

Tamne oči odgovaraju maloj crnoj haljini u šminkerskoj kutiji s trikovima jer jednostavno uvijek idu. Prije svih tu su naravno smokey eyes. Ali i jasna, crna crta na kapku vrlo je svestrana i sa snažno izvučenom crtom se doima doista glamurozno. A ove je godine posebno u trendu: smudged eyes.

Za što god se odlučili za blagdane: Zajamčen je zavodnički pogled. Kako se tijekom večeri stvarno ništa ne bi razmazalo, najbolje je da dodatno uzmete i bazu za sjenilo.

 

2. Crvene usne

Blagdani bez crvenih usana? Ni slučajno! Bilo da odaberete sjajan ili mat završni look: Crveni ruž ide uz Božić kao i priprema keksića uz advent. A k tome su crvene usne i odlično rješenje kada Vam se žuri, a ipak želite biti elegantni.

Ako želite malo promjene po pitanju ovog klasika među blagdanskim izdanjima , onda ga ove godine možete reinterpretirati – i bit ćete skroz u trendu. Jer crveni ruž za usne s laganim ružičastim tonom je najveći update među trendovima ovog našeg omiljenog evergreena.

 

3. Highlighter

Želite se natjecati s božićnim drvcem tko će više sjajiti? Sjajuckavi highlighteri savršeno će zaokružiti glamurozni make-up. Kod izbora stojimo pred teškom odlukom:

Nježan sjaj ili ipak puno šljokica? Zlatna ili radije rosé tonovi? Sa šminkom u rosé bojama ste ove godine u svakom slučaju na pravom putu: Dok se kod smudged eyes zahtijeva malo spretnosti u prstima kako bi izgled bio svečan i otmjen, s rosé zlatnom bojom gotovo ne možete pogriješiti. Čak i kada se nanese obilato kao highlighter ili sjenilo, ova će boja svejedno djelovati harmonično i decentno.

Po pitanju konzistencije highlightera također sigurno za svakoga ima po nešto: Tekući highlighter lijepo se stapa s kožom i stvorit će posebno prirodan završni izgled. Highlighteri u prahu, pak, svojom visokom pigmentacijom osiguravaju dodatan wow efekt.

 

Savjet: Želite postići divan sjaj? Dobra podloga već je pola posla jer samo njegovana i hidratizirana koža može zaista divno sjajiti.

Prema gore
OKViše informacija