Menu

Snaga robne marke Denkmit u službi čistog doma Za čisti dom.

Home » Nadahnuće » Snaga robne marke Denkmit u službi čistog domaZa čisti dom. - 03.2018

Jedan od ciljeva poslovanja dm-a je razvijati proizvode koji će kupcima osigurati vrhunsku kvalitetu koju si većina kupaca može priuštiti. Upravo su kvaliteta i pristupačne cijene glavne odlike dm-ovih marki. Bilo da je riječ o gelu za tuširanje bilo o četkici za zube, više od 3.500 proizvoda dm marke nude sve što je potrebno za njegu i higijenu, brigu o domaćinstvu i osviještenu prehranu.

Kvalitetu robnih marki dm-a kupci već dobro poznaju što potvrđuje i činjenica da je više od četvrtine ukupne prodaje dm-a u protekloj poslovnoj godini ostvareno prodajom proizvoda vlastite robne marke koja pokriva sve kategorije asortimana dm-a.

Denkmit robna marka koju vam danas predstavljamo nudi više od 170 proizvoda specijaliziranih za brojne namjene – od njege i pranja rublja do posebnih sredstava za čišćenje i osvježivača zraka.
Među njima je i Denkmit nature sredstvo za čišćenje kupaonice koje uklanja naslage kamenca i sapuna. Sredstvo ostavite da djeluje 3-5 minuta, potom površinu prebrišite mokrom krpom ili spužvom i vaša kupaonica zablistat će novim sjajem. Proizvodi Denkmit nature osiguravaju ekološko čišćenje doma te ne sadrže konzervanse ni bojila. Tako, primjerice, Denkmit nature gel za čišćenje WC-a sadrži aktivne sastojke temeljene na obnovljivim sirovinama i prirodnim mirisima. Učinkovito uklanja kamenac i prljavštine, ali je istodobno nježan prema okolišu što potvrđuje i oznaka „der Blaue Engel“.
Uz učinkovito i temeljito čišćenje marka Denkmit nudi brojne proizvode koji su brzo i praktično rješenje. Kupaonicu ćete održati čistom uz Denkmit vlažne maramice za čišćenje – Pure Frische. Potrebno je jednostavno prebrisati površinu te nije potrebno dodatno ispiranje niti brisanje. U pomoć pristižu i Denkmit maramice za dezinfekciju te Denkmit vlažne maramice za čišćenje WC školjke. Denkmit vlažne maramice pobrinut će se i za ostatak vašeg doma. Maramice za čišćenje stakla uklonit će masti, nikotin, prašinu i otiske prstiju s vaših prozora, a za podove će se pobrinuti Denkmit vlažne maramice za čišćenje poda s mikro vlaknima. Preostaje vam samo pobrinuti se za namještaj s Denkmit vlažnim maramicama za čišćenje namještaja s antistatičkom formulom.

Među Denkmit proizvodima potražite i deterdžente za posuđe i pranje rublja, mirisne omekšivače i ekološke tablete za strojno pranje posuđa. Tu su i osvježivači prostora koji će vaš dom ispuniti proljetnom svježinom, kao i specijalizirani proizvodi poput Denkmit Turbo Power sredstva za čišćenje pećnica i roštilja u spreju.

U dm-u jako dobro znaju što je sve potrebno za temeljito čišćenje, zato se ovog ožujka u dm-u opremite proizvodima za čišćenje i pranje rublja u vrijednosti iznad 300 kuna, a dm će vam pokloniti ručni usisivač. U promociju su uključeni brojni renomirani brandovi poput Ariela, Perwolla, Mr. Propera, Domestosa, Jara i Arfa koji će vam pomoći u još učinkovitijoj borbi protiv prljavštine.

 

Prema gore
OKViše informacija