Active Beauty
Tortelloni  od pira s ricottom i kremo od zobi i graška

Tjestenina za sreću.

Tortelloni od pira s ricottom i kremo od zobi i graška

Tjestenina, ricotta te zob i grašak = savršena komnibacija.

Vrijeme pripreme: 25 min

Sastojci za dvije osobe:

  • 250 g tortellona od pira s ricottom i špinatom
  • 1 jušna žlica maslaca ghee
  • 3 mlada luka
  • 200 ml kreme od zobi Cuisine
  • ribana kora jednog limuna iz biološkog uzgoja
  • 1 jušna žlica limunova soka
  • 100 g smrznutog graška
  • 100 g svježeg graška šećerca
  • sol
  • svježe mljeveni crni papar po ukusu

Priprema:

  1. luk narezati na kolute, grašak šećerac narezati na dijagonalne trake.
  2. tortellone kuhati al dente u slanoj vodi 12 – 15 minuta.
  3. masla ghee zagrijati u tavi pa na njemu oko 2 minute pirjati mladi luk. Dodati kremu od zobi, limunovu koru i sok. U kremi 3 minute kuhati grašak šećerac i smrznuti grašak.
  4. potom dodati tortellone i sve dobro pomiješati i poslužiti.