Menu

Raskoš boja

Kada pogledamo prema 2017. godini, sve što ćemo vidjeti, bit će boje.

Home » Ljepota » Make-Up » Raskoš boja - 02.2017

Kada pogledamo prema 2017. godini, sve što ćemo vidjeti, bit će boje. Puno boja. Rijetko kada ih je bilo toliko. Tako će naše oči zasjati u duginim bojama, usne će krasiti ruževi pink boje koja podsjeća na 1980-e. Naći će se tu i crveni make-up, kao i pastelne boje. Čini se kao da ćemo ove zone ruke moći do lakta zaroniti u kantu s bojom.

Oči u duginim bojama

Pokažite svoj stav. Ovaj look traži šarenilo – što šarenija i raznolikija raskoš boja bila, to bolje. Možete koristiti četiri do pet različitih boja sjenila za oči da biste kreirali ovaj look. A to znači da ćete se moći ispucati mirne duše. Mi ćemo za ovu prigodu biti nešto štedljiviji pa ćemo iskoristiti tamnoplavu i pink.

Kako postići:prvo na očne kapke nanosimo podlogu za sjenilo za oči. Tako ćemo spriječiti nakupljanje boje u naborima kapka.  Potom treba nanijeti tamnoplavo sjenilo od  unutarnjeg kuta oka pa sve o polovice kapka. Kraj nanosa neka bude ispod luka trepavica uz koji se potom od sredine do ruba nanosi sjenilo pink boje.
Preporuka: nemojte miješati tekuća i sjenila u kamenu jer nećete postići željeni rezultat.

Tamno plavo. CATRICE dugotrajnosjenilo za oči u prekrasnoj plavoj boji (br. 090).

Nježno. ESSENCE sjenilo za oči nježne ružičaste boje za blagi, sneni pogled (br. 08).

Oči crvene boje

junge Frau mit rot geschminkten Augen

Povratak 1990-tih. Crveni make-up obilježio je 1990-e godine, a ove sezone je u novom poletu. No za razliku od 1990-ih crvena više nije toliko fluorescentna, nego se naglasak stavlja na tamnije tonove crvene koji gotovo da prelaze u nijanse smeđe. Kod nanošenja ovog make-upa za oči važno je biti precizan. Ostavite trag svježine i vedrine, a kako biste cijeli dojam učinili veselijim, na unutarnji rub očiju nanesite bijelu olovku, a na usne ruž boje breskve.


Kako postići:
uzmite si više vremena za šminkanje i budite precizni u nanošenju. Prvo prekrijte nepravilnosti i tamne krugove oko očiju. Ovome looku potreban je lijep, osvježen ten. Nakon što nanesete podlogu za sjenilo, bijelu olovku povucite uz unutarnji rub kapka. Nakon toga kistom za nanošenje sjenila definirajte otprilike koliko make-upa želite nanijeti na kapke. Tek kada na oba oka postignete isti oblik obojene površine, krenite sa sjenčanjem. Kistom povlačite poteze od unutarnje prema vanjskoj strani.

Od ruže do mahagonija. ESSENCE dvostruko sjenilo za oči (br. 03).
Bambus. ECOBELLA četkica za šminkanje neophodna je za primjenu kod baze sjenila i sjenčanja oka.

Pink kao statment!

junge Frau mit pinken Augen

Statment Ove gotovo neonske mat usne neodoljivo podsjećaju na make-up 1980-ih. No aktualan trend ostatak make-upa potiskuje u drugi plan. Kod ovog stila šminkanja važno je postići uravnotežen ten što znači da crvenilo i tamni krugovi oko očiju moraju biti dobro prekriveni. U protivnome se rezultat ne bi dobro slagao sa pink nijansom. Ako look želite pojačati, uz rub trepavica nanesite crnu olovku za oči.

Kako postići: pretpostavka za uspješno postizanje ovog looka je besprijekorna površina kože usana. Slobodno nanošenje make-upa započnite nanošenjem pilinga na usne, a potom nanesite olovku za usne u istoj boji usana. Kod ovako markantnih usana ruž ne smije prelaziti preko ruba.   Počnite od sredine gornje usne i povlačite olovku s obje strane sve do kuta usana. Isto napravite i na donjoj usni. Tek tada će usne biti ocrtane.

Pink. Pokažite svoj stav ESSENCE ružom za usne (br. 04).
Klasik. Crna ALVERDE olovka za oči (br. 01).

Pastelni odrazi boje

Nježno. U trendu je sjenilo za oči koje napušta kapak i prelazi na unutarnji kut očiju, i to u presijavajućim pastelnim nijansama. Za ovu prigodu odabrali smo pastelan ton koji u kombinaciji s odgovarajućim highlighterom vizualno otvara oči i čini ih izražajnijim. Ovaj make-up funkcionira u kombinaciji s bilo kojim pastelnim tonom, a možemo mirne duše zaboraviti na maskaru.

So gelingt Pastell-Make-up: Zuerst tragen Sie einen Lidschatten-Primer auf die Augenlider auf. So hält der Look einfach länger. Nun arbeiten Sie mit Ihren Fingern. Tragen Sie die Farbe über dem inneren Augenwinkel bis zum Augenbrauenansatz auf. Es geht darum, kreativ zu werken, nicht exakt. Danach wird die Lidschattenfarbe dick am unteren Wimpernkranz aufgetragen. Zum Schluss wird ein flüssiger Highlighter gezielt am Augeninnenrand und auf den höchsten Punkt der Wangenknochen getupft. Das lässt die Augen noch mehr strahlen.

Podloga. Pripremite oko za nanošenje sjenila sa S.HE STYLEZONE podlogom (br. 143/001).

Girl just wanna have fun!

Prema gore
OKViše informacija