Kreativni snack.
Popodnevna stanka za ručak
Premda bi nas pecivo s kobasicom zasitilo, ovakav odabir obroka trajno nas ne bi mogao usrećiti. Dobro je da postoji širok izbor gotovih jela spravljenih s namirnicama iz biološkog uzgoja koji će se poslužiti kao zdravija alternativa za ručak u uredu.
Ručak u uredu može biti pravi izazov ako ne možete ili ne želite svakodnevno odlaziti u restoran. Mora biti brzo gotov, mora vas zasititi i k tome mora biti ukusan. Dobro je što postoje brojni izbori obroka iz biološkoj uzgoja koji funkcioniraju kao dobra alternativa svježe kuhanoj hrani i koje možemo pojesti za vrijeme podnevne stanke, a da se pritom u nama ne javi osjećaj grižnje savjesti. Često je potrebno samo nekoliko sastojaka kako biste oplemenili takav jedan obrok i ujedno u svoju prehranu unijeli malo promjene.
Juha i raženi kruh
Visoka nutritivna vrijednost. dmBio krem juha grašak, kurkuma i kokos gotova je u samo nekoliko minuta, a spravljena je od sastojaka iz biološkog uzgoja. Uz nju izvrsno pristaje ražev kruh koji obiluje balastnim tvarima i dovoljno je zasitan.
Rižoto i ocat
Brzo gotovo. Mediteranski dmBio rižoto sa šampinjonima odličan je izbor ako u svoj plan prehrane želite unijeti malo promjene. Začine pokrivaju parmezan i češnjak, a idealna dopuna je svježa salata koju možete začiniti dmBio bijelim balzamičnim octom koji je blagog okusa, a dobiva se od bijelog vina i svijetlog mošta.
Torteloni & Pesto Rosso
Naglašena začinska nota. U nepunih petnaest minuta dmBio tortelloni punjeni ukusnim dimljenim tofuom izvrsno se slažu s dmBio organic pestom rossom spravljenim od rajčica sušenih na suncu koje su isto tako prikladne ako ste pobornik prehrane čistog biljnog podrijetla.
Curry umak & indijski oraščić
Egzotična kombinacija. Uz rajčicu i papriku, chili i kokos zvijezde su indijskog curryja. Ovisno kako volite, možete u njemu uživati u kombinaciji s rižom ili pečenim povrćem. Savjet: okus oplemenite sitno rezanim indijskim oraščićima.