Menu

Popodnevna stanka za ručak

Kreativni snack.

Home » Užitak » Hrana i recepti » Popodnevna stanka za ručak - 02.2018

Premda bi nas pecivo s kobasicom zasitilo, ovakav odabir obroka trajno nas ne bi mogao usrećiti. Dobro je da postoji širok izbor gotovih jela spravljenih s namirnicama iz biološkog uzgoja koji će se poslužiti kao zdravija alternativa za ručak u uredu.

Ručak u uredu može biti pravi izazov ako ne možete ili ne želite svakodnevno odlaziti u restoran. Mora biti brzo gotov, mora vas zasititi i k tome mora biti ukusan. Dobro je što postoje brojni izbori obroka iz biološkoj uzgoja koji funkcioniraju kao dobra alternativa svježe kuhanoj hrani i koje možemo pojesti za vrijeme podnevne stanke, a da se pritom u nama ne javi osjećaj grižnje savjesti. Često je potrebno samo nekoliko sastojaka kako biste oplemenili takav jedan obrok i ujedno u svoju prehranu unijeli malo promjene.

Juha i raženi kruh

Visoka nutritivna vrijednost. dmBio krem juha grašak, kurkuma i kokos gotova je u samo nekoliko minuta, a spravljena je od sastojaka iz biološkog uzgoja. Uz nju izvrsno pristaje ražev kruh koji obiluje balastnim tvarima i dovoljno je zasitan.

Rižoto i ocat

Brzo gotovo. Mediteranski dmBio rižoto sa šampinjonima odličan je izbor ako u svoj plan prehrane želite unijeti malo promjene. Začine pokrivaju parmezan i češnjak, a idealna dopuna je svježa salata koju možete začiniti dmBio bijelim balzamičnim octom koji je blagog okusa, a dobiva se od bijelog vina i svijetlog mošta.

Torteloni & Pesto Rosso

Naglašena začinska nota. U nepunih petnaest minuta dmBio tortelloni punjeni ukusnim dimljenim tofuom izvrsno se slažu s dmBio organic pestom rossom spravljenim od rajčica sušenih na suncu koje su isto tako prikladne ako ste pobornik prehrane čistog biljnog podrijetla.

Curry umak & indijski oraščić

Egzotična kombinacija. Uz rajčicu i papriku, chili i kokos zvijezde su indijskog curryja. Ovisno kako volite, možete u njemu uživati u kombinaciji s rižom ili pečenim povrćem. Savjet: okus oplemenite sitno rezanim indijskim oraščićima.

 

 

Prema gore
OKViše informacija