Menu

Ovi make up trendovi jednako će uljepšati i majku i kćer

Novi proljetni lookovi odlično stoje majkama i kćerima, a svaka će zadržati vlastiti stil.

Home » Ljepota » Make-Up » Ovi make up trendovi jednako će uljepšati i majku i kćer - 05.2019

Think pink … and glossy

Tko ponekad ne želi više sjaja na licu? Uz gloss efekte koža će izgledati svježa poput rose. Pink naglasci zaduženi su za dodatne highlighte.

Mutter und Tochter

Za majku:

Važna je ujednačena baza za što je potrebno nanijeti hidratantni primer. Potom toniranu dnevnu kremu ili BB kremu pomiješati s manje tečnim highlighterom i rasporediti po licu. Za „mokri“ efekt na obrazima nanijeti sjaj za usne u smjeru sljepoočnica i učvrstiti sprejom. Za kraj na usne nanijeti jarku pink nijansu.

Za kćer:

Na oči nanijeti primer za sjene. Potom u blagom luku nanijeti sjenu u pink nijansi. Pažljivo – kako se boja ne bi razmazala – na kapak natapkati sjaj za usne. Oko kratko držati zatvoreno kako bi se osušilo. Kao alternativa na kapak se odmah može nanijeti sjaj za usne u željenim bojama, ali će boja biti intenzivnija ako se kao baza nanese sjena. Usne ostaju nenaglašene, eventualno se može nanijeti transparentan sjaj za usne.

Šljokice za usne & oči

Prošla su vremena kada su šljokice bile aktualne samo za praznike i zabave. Kao dodatak jarkim bojama učinit će prijelaz u toplija godišnja doba i izazvati blistav osmijeh i pogled.

 

Za majku:

I ovdje se nanosi primer za usne radi trajnosti. Pink tuš za oči sa šljokicama izvući duž gornjih trepavica. Nepravilnosti na obrvama korigirati olovkom za obrve što će izražajno zaokružiti make up na očima, a cjelokupnom looku pečat će dati ružičasti ruž.

 

Za kćer:

Kako bi šljokice ostale na mjestu, potrebno je prvo nanijeti primer za usne, potom konture iscrtati olovkom za usne u pink boji. Nakon toga nanijeti pink ruž sa šljokicama. Ako ruž ne ostavlja dovoljno šljokica, pojačati ga lip topperom. Na oči nanijeti odgovarajuću ružičastu nijansu i izblendati prema van.

Talenti kombiniranja

Šareni trend zvan „color-blocking“ moguć je i u svakodnevnici. Kako? Boje se nježno izblendaju ili natapkaju. Na taj će način nastati nježni prijelazi i prirodan look.

Za majku:

Boja je usana kao i kod kćeri, samo će se raspon boje breskve proširiti – kao rumenilo na obrazima. Savjet: posebno će prirodno taj look izgledati kod osoba koje imaju pjegice na licu. A tko ih nema, može ih nacrtati olovkom za obrve.

Za kćer:

Sjenu u boji breskve nanijeti na očni kapak i izblendati do razine ispod obrva. Na usne nanijeti sjajan ružičasto-crveni ruž koji se natapka prstom.

Prema gore
OKViše informacija