Menu

Od sjenila do laka za nokte: Proljećem vlada šarenilo

Sjenila su ponovo bogatih boja te izraz kreativnosti, zabave i samopouzdanja.

Home » Ljepota » Make-Up » Od sjenila do laka za nokte: Proljećem vlada šarenilo - 05.2020

Čak i tirkizno sjenilo na očima ili jarka boja maline na usnama mogu doprinijeti svježini looka. Ako se bojite da ćete izaći iz Vaše make-up rutine, eksperimentirajte sa svjetlijim bojama.

 

Odvažnim bojama u nova vremena

Nalazite se usred nove faze Vašeg života ili imate novi posao? Tko se mijenja, često ne čini to samo iznutra. Naš izgled, stil i šminka također mogu pratiti novi stav prema životu. Međutim, promjena stila često zahtijeva puno hrabrosti za korištenje novih boja. Madonna nam je pokazala kako to učiniti u 80-ima, pa se i danas još jednom možemo pouzdati u raskošne tonove koji ističu našu osobnost moćne žene. Slijedi nekoliko savjeta za uključivanje jarkih boja u rutinu šminkanja.

 

Šarena sjenila za oči

Postoji puno mogućnosti za pravilno isticanje očiju. Od različitih tekstura i sastava sjenila do tušem za oči zavodljivo izvučenih linija.

Savjet: Za mističan look mogu se kombinirati trendi boje, poput pastelno narančaste i smaragdno zelene, colour block tehnikom šminkanja. Ali ako više volite ljetni smokey eyes, sjenilo možete na prijelazima izblendati kako biste dobili lagani i postepeni prijelaz boja.

 

Potpuno novi nokti

Uzbudljive boje poput sunčano žute ili boje limete zaista postavljaju nokte u prvi plan. Pastelno žuti nokti savršeno zaokružuju svježi ljetni look. Kako bi Vaši nokti izgledali cool, a boja duže trajala, lak za nokte treba nanijeti precizno i u više slojeva.

Primjer: Da biste pripremili površinu nokta za lakiranje, možete nanijeti temeljni premaz za nokte. Tako će se neravnine nokta izravnati i biti zaštićene od promjene boje. Na kraju lakiranja noktiju, nanesite gornji premaz za fiksiranje laka.

 

 

Istaknute usne

Crvene usne su klasik statement lookova. Ali ako želite promjenu možete isprobati i boju maline ili kupine.

Savjet: Prije nanošenja ruža, usne treba pravilno njegovati. Kako biste postigli glatke i meke usne pomoći će Vam piling od šećera i meda.

 

Male promjene velikog učinka

Ako ne želite potpuno promijeniti look, možete ostati vjerni sebi i uz minimalne promjene učiniti puno. Na primjer, s highlighterom u boji breskve dodatno naglasite jagodice ili nanesite na trepavice mornarsko plavu maskaru, za ljetnu koktel večer.

Ako želite potaknuti svoju kreativnost, možete se osloniti na jarke kombinacije boja, poput boja akvamarina i koralja, kako biste isprobali intenzivan izgled. Umjetnost je stvoriti zanimljive kontraste, a da pritom nisu prešareni.

Prema gore
OKViše informacija